Tickets

Het nieuwe schaatsseizoen bijna van start

07 augustus 2024

Het nieuwe schaatsseizoen komt langzaam in zicht! Op zaterdag 5 oktober opent de Ireen Wüst IJsbaan haar deuren weer voor het seizoen van 2024-2025. Kom jij dit seizoen ook weer schaatsen bij de Sven Kramer Academy Tilburg? Er is weer een breed aanbod aan lessen voor jong & oud en voor elk niveau.

Inschrijving schaatsseizoen 2024 - 2025

De voorbereidingen voor het nieuwe winterseizoen zijn in volle gang. Vanaf zondag 13 oktober starten de schaatslessen voor het seizoen 2024 -2025 bij de Sven Kramer Academy Tilburg. Inschrijven voor schaatslessen kan voor een heel seizoen (18 lessen) of het eerste halve seizoen (9 lessen). Zie hieronder ons schaatsaanbod en lesrooster.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Lees de uitgebreide instructie.

Inschrijven kan via de website van Sven Kramer Academy.

Lesaanbod

  • Bij het Jeugdschaatsen (vanaf 6 t/m 12 jaar) leer je de basisvaardigheid schaatsen waarmee je uiteindelijk kan doorstromen naar een schaatsvereniging (langebaan, shorttrack, ijshockey of kunstrijden). Frameschaatsen voor kinderen met een fysieke beperking behoort ook tot ons lesaanbod bij de jeugd.
  • Volwassenschaatsen (18+): schaatslessen waarop alleen volwassenen les hebben. Tijdens deze lessen is er meer ruimte op de baan beschikbaar en minder niveauverschil op het uur.
  • Op dinsdagavond bieden we voor volwassenen de SKA Weissenseecursus aan. Deze cursus bestaat uit 10 lessen én 3 bijeenkomsten. Elke schaatsles duurt in totaal 60 tot 90 minuten, waarbij je zowel technisch als op uithoudingsvermogen wordt getraind. De perfecte voorbereiding voor het schaatsen op natuurijs.

Het wordt weer een mooi schaatsseizoen. Zien we jou vanaf zaterdag 5 oktober op de Ireen Wüst IJsbaan en vanaf zondag 13 oktober bij de lessen van de Sven Kramer Academy Tilburg?

Schaatsen
9 sportaanbieders in Tilburg