Sport in Tilburg
»

Tilburg Triple - medaille voor Tilburgse loophelden

Tilburg Triple - medaille voor Tilburgse loophelden

Samen juichen we onze loophelden toe.

Tilburg introduceert met de 'Tilburg Triple' een beloning voor deelnemers aan minimaal drie Tilburgse wandel- of loopevenementen. Met dit initiatief is Tilburg de eerste stad in Nederland met een medaille voor sportieve deelnemers aan meerdere wandel- en loopevenementen. Vanaf de start van het wandel- en loopseizoen 2020 worden deelnemers gestimuleerd om aan drie of meer wandel- en loopevenementen in Tilburg mee te doen. Als ze dit halen worden ze beloond met een glimmende medaille en andere prijzen. Met de Tilburg Triple hoopt Tilburg meer mensen in beweging te krijgen. De Tilburg Triple is een initiatief van Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg en wordt ondersteund door zes wandel- en loopevenementen; Verbeeten Challenge, PUURloop, Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles, CZ TTM Wandeltocht, Warandeloop en Warande by Night.

 

De Tilburg Triple
Rolph Dols, wethouder Sport: “Met dit initiatief hopen we meer mensen vaker aan het bewegen te krijgen en hen te enthousiasmeren voor, en kennis te laten maken met diverse Tilburgse sportevenementen. Het is een win-win concept: Tilburg krijgt meer bewegende, gezondere inwoners en de sportevenementen krijgen meer deelnemers. En daar voegen we nog een 'win' aan toe: de deelnemers worden beloond voor het meedoen aan meerdere Tilburgse evenementen en krijgen niet alleen een medaille, maar ook diverse Tilburgse sportwinkels doen een bijdrage en onder alle deelnemers wordt een mooie prijs verloot.”

Deelnemen
Je kunt deelnemen aan de Tilburg Triple door bij de inschrijving van een wandel- of loopevenement aan te geven dat je mee doet aan de Tilburg Triple. Deelnemers met drie of meer deelnames ontvangen een medaille. Deelnemers met een of twee vinkjes worden gedurende het jaar door de Tilburg Triple aangemoedigd om zich in te schrijven voor nog één of enkele wandel- en loopevenement(en).

Deelnemende organisaties
Onderstaande wandel- en loopevenementen sluiten zich aan bij de Tilburg Triple 2020:

• Verbeeten Challenge: 5 april
• PUURloop: 16 mei
• Tilburgse Kermisrun: 18 juli
• CZ TTM Wandeltocht: 5 september
• CZ Tilburg Ten Miles: 6 september
• Warande by Night: 20 november
• Warandeloop: 21- 22 november

Hier kunnen nog evenementen aan worden toegevoegd. 

Verder Lezen