Sport in Tilburg
»
»

Vacature zweminstructeur

Vacature zweminstructeur

Is zwemles geven één van jouw grote passies? En vind jij het belangrijk dat iemand zwemdiploma's op een leuke manier behaald? Dan heeft het Sportbedrijf van de Gemeente Tilburg een leuke en sportieve baan voor jou!  

Wat ga je doen?
Als zweminstructeur bij de gemeente Tilburg geef je les aan verschillende leeftijden en doelgroepen. Hieronder vallen ook activiteiten voor specifieke doelgroepen, zoals baby- en peuterzwemmen en Aqua-Vitaal en Aqua-Fitness.

Als zweminstructeur geef je niet alleen zwemlessen, maar ga je ook aan de slag als toezichthouder. Als toezichthouder ben je de gastheer/gastvrouw van het zwembad. Je maakt graag een praatje met de bezoekers. Zodra je het zwembad binnen komt, ben jij er om mensen een fijn en veilig gevoel te geven tijdens hun bezoek. Hierbij is het van belang dat je werkplek opgeruimd is en horen ook schoonmaakwerkzaamheden tot je functie, it's just part of the job!  

Hoe ziet jouw werkplek eruit?
De locaties waar jij komt te werken zijn: Recreatiebad Stappegoor, Zwembad Reeshof en Sportcomplex Drieburcht. Stappegoor is ingericht op recreatie en wordt bezocht door bezoekers die graag langskomen voor een dagje pret en plezier. Stappegoor opent in de zomer van 2020 een peuterbad en een Spraypark. Bij de Reeshof zijn er veel wekelijkse bezoekjes van gezinnen en verenigingen en wordt er ook hier extra aandacht gegeven aan de kleintjes onder ons. Bij de Drieburcht draait het om snelheid en sensatie en biedt het zwembad de mogelijkheid om op een ontspannende manier baantjes te trekken. Kortom, ieder zwembad heeft een eigen expertise! Als zweminstructeur werk jij voor alle drie de zwembaden. Dit houdt je werk afwisselend en dynamisch, en je komt (bijna) iedere dag nieuwe gasten tegen!

Waarmee maak jij ons team compleet?
Als zweminstructeur van de gemeente Tilburg beschik je over de volgende vaardigheden:
·         MBO werk- en denkniveau;
·         Een afgeronde opleiding zwemonderwijs ABC en Lifeguard;
·         Je bent in het bezit van EHBO;
·         Je krijgt er energie van om voor een groep te staan en om anderen iets te leren;
·         Je bent collegiaal;
·         Je zorgt voor een schone en opgeruimde werkplek;
·         Je bent benaderbaar voor bezoekers en collega's;
·         Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
·         Flexibel beschikbaar.

Wat krijg je van ons?
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 6 (aanloopschaal 5). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 1788,- en maximaal € 2846 ,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur.
·         Een functie bij de beste overheidsorganisatie van het jaar (2019);
·         Een individueel keuze budget wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteed;
·         Maatschappelijk relevant werk. Alles wat je doet heeft direct gevolg voor inwoners, medewerkers en partners van de Gemeente Tilburg;
·         Vaste functie waarbij er een tijdelijke contract wordt aangegaan van 1 jaar.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag als zweminstructeur? Stuur dan je motivatie en CV naar sportin@tilburg.nl. Zie jij je vriend of vriendin werken in deze functie? Vergeet dan niet om deze vacature met hem/haar te delen! Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Karen Horsten via 06-21355279.

Verder Lezen
meer over
Meedoenregeling
Thema: Afspraken maken