Sport in Tilburg
»
»

Vacature schoonmaakmedewerker

Vacature schoonmaakmedewerker

Wij zijn met spoed opzoek naar schoonmaak medewerkers! Ben jij een gemotiveerde schoonmaker die graag aan de slag wil voor de Gemeente Tilburg? Bekijk dan deze vacature en solliciteer!  

Wat ga je doen?
Wij zijn met spoed opzoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker voor verschillende sportcomplexen in Tilburg. Het gaat om complexen zoals Drieburcht, Reeshof, Stappegoor en T-kwadraat. Door jouw waardevolle bijdrage zorg je ervoor dat iedereen geniet van een hygiënische en opgeruimde omgeving. Je zult werkzaam zijn in sportzalen, kleedkamers, toiletten en algemene ruimtes. Je wordt ingepland aan de hand van je beschikbaarheid. Als je veel beschikbaar bent, kun je ook meer werken. Vind je het heerlijk om 's ochtend vrij te zijn? Dan kan je 's middags of 's avonds aan het werk.  

Hoe ziet jouw werkplek er uit?
Binnen het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg werken zo'n 300 mensen. Tot de sportaccommodaties behoren onder andere 3 zwembadcomplexen, 2 ijsbanen, 7 sporthallen en 25 sportparken.  

Waarmee maak jij ons team compleet?
Een schoonmaker van de sportcomplexen van de gemeente Tilburg heeft de volgende kwaliteiten en vaardigheden:
-          Je bent een echte aanpakker,
-          Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden,
-          Je bent Flexibel inzetbaar, zowel overdag als in de avond en tijdens weekenden.
-          Je spreekt de Nederlandse taal en je bent gastgericht,
-          Vanwege het werk in de avonduren beschik je over eigen vervoer.  

Wat krijg je van ons?
-          De functie is ingeschaald in schaal 3. Inschaling is afhankelijk van je werkverleden,
-          Het betreft een tijdelijk parttime dienstverband, je wordt aan de hand van jouw beschikbaarheid ingepland, -          Je komt te werken bij de gemeente Tilburg, verkozen tot beste overheidsorganisatie van 2019!
-          Werk je tot laat in de avond en in het weekend? Dan ontvang je 50 tot 100% toeslag per gewerkt uur,
-          Je ontvangt vier weken van te voren je rooster,
-          Wij bieden graag ondersteuning bij jouw ontwikkeling. Wil je in de toekomst een stap maken richting receptie of toezicht op het zwembad? Wij helpen je hier graag bij!  

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken als Schoonmaakmedewerker? Solliciteer dan meteen via deze link. Zie jij je vriend of vriendin werken in deze functie? Vergeet dan niet om deze vacature met hem/haar te delen!

Verder Lezen
meer over
Verduurzaming sporthal de Roomley
Gebruiksregels zwem- en schaatspassen