Sport in Tilburg
»
»

Vacature Combinatiefunctionaris Onderwijs

Vacature Combinatiefunctionaris Onderwijs

Haal jij energie uit het lesgeven van kinderen en breng jij graag iedereen in beweging? Ga dan tijdelijk aan de slag als Combinatiefunctionaris Onderwijs bij het Sportbedrijf van de Gemeente Tilburg. Het betreft een zwangerschapsvervanging voor het schooljaar 2020 (9 maart tot en met 12 juli).  

Wat ga je doen?
Als Combinatiefunctionaris Onderwijs geef je bewegingsonderwijs aan groep 1 tot en met groep 8. Je bent verantwoordelijk voor de motorische leerlijn van het basisonderwijs. Daarnaast houdt jij je actief bezig met het totale naschoolse sportaanbod en zet je de werkzaamheden van je eerdere collega voort. Tijdens deze naschoolse sport en bewegingsactiviteiten ben jij vooral bezig met het toezicht houden en natuurlijk stimuleren wij het alleen maar dat je zelf ook meedoet aan deze activiteiten! Je concrete werkzaamheden bestaan uit:
-          Verzorgen van lessen voor het vak bewegingsonderwijs;
-          Het uitvoeren en coördineren van beweegactiviteiten;
-          Het begeleiden van stagiairs;
-          Ondersteunen van docenten bij het geven van bewegingsonderwijs.  

Het motto Plezier in Bewegen staat bij ons centraal en wij vinden het dan ook belangrijk dat je als Combinatiefunctionaris Onderwijs zorgt voor een veilige sport- en beweegomgeving voor iedereen.  

Hoe ziet jouw werkplek eruit?
Het Sportbedrijf is onderverdeeld in twee inhoudelijke teams- Sportstimulering en Ondersteuning & Ontwikkeling- en drie exploitatie teams die verantwoordelijk zijn voor de gemeentelijke sportcomplexen in de stad. Er wordt door alle medewerkers elke dag, zeven dagen in de week en ook 's avonds, hard gewerkt om een optimale service te verlenen. Als Combinatiefunctionaris Onderwijs behoor je tot het team van Sportstimulering.    De centrale taak van Sportstimulering is om mensen in beweging te krijgen en stimuleren wij een gezonde levensstijl. Er werken ongeveer 85 medewerkers bij Sportstimulering, verdeeld over vier teams.  

Waarmee maak jij ons team compleet?
We zijn voor het schooljaar 2020 (9 maart tot en met 12 juli) opzoek naar zwangerschapsvervanging. Er bestaat een mogelijkheid om twee scholen te combineren of om per school te solliciteren. Het gaat om de volgende mogelijkheden:
-          Maandag en woensdag voor 12 groepen voor 20 uur: Bs Stelaertshoeve
-          Dinsdag en Donderdag voor 11 groepen voor 18 uur(verschuiving naar vrijdagmiddag is een optie): Bs De Regenboog.  

Als Combinatiefunctionaris Onderwijs beschik je over de volgende vaardigheden:
-          Minimaal 2 jaar ervaring in het basisonderwijs is een pré.
-          HBO werk- en denkniveau;
-          Afgestudeerd aan een opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding;
-          Je bent in het bezit van een lesgeefbevoegdheid;
-          Je weet hoe je kinderen moet motiveren en enthousiasmeren voor het bewegingsonderwijs;
-          Je speelt in op de ontwikkeling van kinderen zowel pedagogisch, sociaal en motorisch;
-          Je kan goed samenwerken met verschillende mensen;
-          Je beschikt over een bepaalde mate van organisatiesensitiviteit;
-          Je bent resultaatgericht;
-          Je zorgt voor een duidelijke structuur in je les en je past je regels consequent toe.  

Wat krijg je van ons?
Deze functie is ingedeeld in schaal 9 (aanloopschaal 8). Het salaris bedraagt minimaal 2591,- en maximaal 3805,- bij een dienstverband van 36 uur.
-          Een functie bij de beste overheidsorganisatie van het jaar (2019);
-          Een individueel keuze budget wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteed;
-          Maatschappelijk relevant werk. Alles wat je doet heeft direct gevolg voor inwoners, medewerkers en partners van de Gemeente Tilburg.
-          Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je een kijkje nemen op: www.tilburg.nl/vacatures.  

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meteen aan de slag als Combinatiefunctionaris Onderwijs? Stuur dan je motivatie en CV naar sportin@tilburg.nl. De Proeflessen zijn gepland op 10 en 11 februari. Zie jij je vriend of vriendin werken in deze functie? Vergeet dan niet om deze vacature met hem/haar te delen!  Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Frans van Beurden (06-41658856) of Gerben van Limpt (0652834597) (Teamleiders van het Beweegteam Onderwijs).            

Verder Lezen
meer over
Virtual Squash & Gaming
Subsidies