Sport in Tilburg
»
»

Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning

In Tilburg is er een team van verenigingsondersteuners actief. Zij ondersteunen Tilburgse sportverenigingen op organisatorisch en bestuurlijk gebied. Ze helpen verenigingen bij het opstellen van een beleidsplan of bij het werven van nieuwe leden. Ondersteuning is gratis voor sportverenigingen uit de gemeente Tilburg. Elke vereniging heeft een vaste verenigingsondersteuner waar het bestuur direct contact mee kan opnemen. Ben je benieuwd wat we allemaal doen of heb je een vraag? Bekijk de infographic.Save the date: 29 november 2018: Winters en interactief SporTcafé!

Op 2 oktober vond het stadsgesprek over de nieuwe sportvisie plaats, waarbij een aantal sportverenigingen aanwezig was. Het verslag van deze avond vind je hier. Op donderdag 29 november organiseren wij een extra editie van het SporTcafé om samen met jullie verder te denken over sport en bewegen in Tilburg. Vooraf eten we samen een winterse avondmaaltijd en ook naderhand is volop gelegenheid om in informele setting te praten met andere Tilburgse sportbestuurders, beleidsmedewerkers, sportwoordvoerders en de Tilburgse Sportraad.

Voorlopig programma SporTcafé:
• 17:45u: inloop
• 18:00u: winterse maaltijd
• 18:45u: start programma
• 20:15u: afronding
• 20:30u: start borrel

De officiële uitnodiging voor verenigingen volgt op korte termijn, daarin wordt ook de locatie nog bekend gemaakt. Aanmelden kan al via aukje.van.loon@tilburg.nl (ook als je niet direct verbonden bent aan een vereniging). 

Download
meer over
Buurtsport
Aangepast sporten