Sport in Tilburg
»
»

CityTrainer

CityTrainer

Citytrainers zijn jongeren en (jong)volwassenen die hun talent willen ontwikkelen in de sport. Na het volgen van de cursus 'Ik train mijn stad' zijn ze in staat om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren of te ondersteunen in hun wijk of stad. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie waarbij de cursisten een certificaat ontvangen. Ze dragen bij aan een creatieve, sportieve en sociale omgeving.  

CityTrainer is een landelijke participatie methode waarbij wordt uitgegaan van talent en ingezet wordt op persoonlijke ontwikkelingen en vier vaardigheden: 
- Presentatie
- Samenwerken
- Ontwikkelen
- Organiseren & Begeleiden

Er worden twee verschillende CityTrainer cursussen aangeboden, een voor 14+ en een voor 25+. Daarnaast wordt er inschools de cursus Eventtrainer aangeboden en op basisscholen wordt er gewerkt met junior Citytrainers. 

Citytrainer junior
Op steeds meer Tilburgse basisscholen wordt er gewerkt met  Citytrainers junior. Deze leerlingen leren hoe ze speluitleg geven aan hun medeleerlingen en hoe ze nieuwe spellen kunnen bedenken. 

 

 

Ben jij in de leeftijd 14+ of 25+ en wil je vette sportevents in Tilburg organiseren?  Word dan Citytrainer en ontdek al je creatieve en sportieve talenten. Neem contact op met Marieke van der Linde of bel naar  06 41 65 88 54.

Start nieuwe Citytrainer cursussen:

Voor wie: CityTrainer 14+
Wanneer: Start woensdag 4 november
Tijdstip: 18.30 - 20.30 uur (kan nog 19.00 uur worden)
Waar: gymzaal Bergeijkstraat 

Voor wie: CityTrainer 25+
Wanneer: Start maandag 2 november (onder voorbehoud)
Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur 
Waar: gymzaal Cederstraat

Aanmelden of vragen: citytrainer@tilburg.nl

Verder Lezen