Sport in Tilburg
»
»

Recreatief schaatsen

Recreatief schaatsen

Op 13 oktober zijn de deuren van de Ireen Wüst IJsbaan weer geopend voor een nieuw schaatsseizoen! Tijdens het schaatsseizoen is er een volledig overdekte 400 meterbaan en een 30x60 meterbaan met een goede ijskwaliteit en veel lichtinval. Professionals en recreanten van alle leeftijden zijn welkom op de banen om zich uit te leven op het ijs. Horeca T-Kwadraat staat het gehele schaatsseizoen voor je klaar om heerlijke chocolade melk, spirellos en nog veel meer te serveren.

 

Vrij ijshockey!
Iedere woensdag van 12.00 tot 15.30 uur en iedere zaterdag van 12.30 tot 15.30 uur kun je vrij ijshockeyen op de 30x60 baan van de Ireen Wüst IJsbaan. Tijdens het vrij ijshockeyen is begeleiding van Tilburg Trappers aanwezig. Er zijn helmen, sticks en pucks beschikbaar voor als je zelf geen ijshockeymateriaal hebt (beperkt). Voor het vrij ijshockeyen betaal je het reguliere tarief voor recreatief schaatsen, dit is € 6,55. Je kunt daarna gewoon lekker blijven schaatsen.

Nieuw! Schaatsen met kids
Elke woensdag van 12.00 tot 18.00 uur en elke zondag van 11.00 tot 13.30 uur is het gratis schaatshuur voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (en begeleidt door persoon >17 jaar!). Kom dus heerlijk en voordelig schaatsen met je gezin! 

Verder Lezen
meer over
Cool Kidsfeestje
Tilburgse Schaatsschool