Sport in Tilburg
»

Pro Chip

Pro Chip

De Pro Chip is een persoonlijke chip waarmee je snel de meest accurate en betrouwbare sportresultaten kunt zien. De chip registreert je rondetijden. Deze resultaten kun je direct op het Timepoint in de sportaccommodatie zien of online bekijken. Inzicht in je sportresultaten helpt je om je prestaties te verbeteren. De Pro Chip kun je in Tilburg gebruiken bij schaatsen, lopen, skeeleren en zwemmen. Timepoints zijn te vinden in de Reeshof, Ireen Wüst IJsbaan en op de atletiekbaan.

Aanschaf Pro Chip
Wil jij graag een Pro Chip aanschaffen? Koop deze dan online bij MyLaps. Voordat je de Pro Chip kunt gebruiken moet je deze eerst registreren op de website van Mylaps. Vul het unieke nummer van je chip in en maak een persoonlijke pagina aan waarop je trainingsgegevens kunt bekijken en analyseren.

Hoe werkt de Pro Chip?
De Pro Chip werkt in combinatie met een meetsysteem dat ter hoogte van de start/finishlijn en eventueel ook op andere punten op het parcours of in het zwembad is geïnstalleerd. De chip draag je op je schoen of met een band om je pols of enkel. Het systeem registreert op basis van het ontvangen signaal je tijd en het aantal banen of rondes. Jouw tijden en andere resultaten worden getoond op de monitoren van het Timepoint. Je kunt je eigen tijden en prestaties ook altijd online bekijken.

 

Verder Lezen