Sport in Tilburg
»
»
»

Zwemclinics ter voorbereiding op Swim to Fight Cancer

24-5-2018 14:56:00

Zwemclinics ter voorbereiding op Swim to Fight Cancer

De Stichting Swim to Fight Cancer Tilburg organiseert op zondag 26 augustus in de Piushaven, De Swim to Fight Cancer editie Tilburg.  In de Piushaven wordt een route uitgezet van ongeveer 2 kilometer. Deelnemen kan zowel individueel of als team. Ter voorbereiding op dit evenement organiseren we in samenwerking met de Stichting Swim to Fight Cancer, de Nederlandse Zwembond en Arbie's Beachhouse speciale zwemclinics. 

Zwemclinics
In totaal zijn er 3 trainingen. De eerste 2 trainingen vinden plaats in Sportcomplex Drieburcht en de laatste training vindt plaats in open water, namelijk bij Arbie's strandbad.  Tijdens de trainingen leer je controle te hebben over je ademhaling, maar ook hoe het is om in open water te zwemmen. We adviseren om te trainen in je wetsuit. De kosten voor de 3 trainingen bedragen €20,-. 

Data en tijd
- Training 1: maandag 11 juni van 21.00 tot 22.00 uur in Sportcomplex Drieburcht.
- Training 2: maandag 18 juni van 21.00 tot 22.00 uur in Sportcomplex Drieburcht
- Training 3: maandag 25 juni van 19.00 tot 20.00 uur bij Arbie's Beachhouse 

Aanmelden
Wil jij graag deelneemen aan de clinics en beschik je over zowel een A-als B-diploma? Meld je dan aan via info@tilburg.swimtofightcancer.nl. Betaling vindt plaats op de eerste dag. Aanmelden is mogelijk tot en met 8 juni. Let op, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol=vol. 

Verder Lezen