Sport in Tilburg
»
»

WEURO StudentenCup 2017

13-6-2017 12:56:00

WEURO StudentenCup 2017

Om warm te lopen voor het EK voetbal voor vrouwen deze zomer wordt er speciaal voor vrouwelijke studenten een 7 tegen 7 voetbaltoernooi georganiseerd. De ‘WEURO StudentenCup 2017’ vindt plaats op vrijdag 30 juni op de KNVB Campus, een unieke locatie om met je eigen voetbalteam of vriendinnen het toernooi mee te maken.

Programma
Alle teams komen tussen 12:30 uur en 13:30 uur aan bij de KNVB Campus en worden als echte internationals ontvangen door bondscoach Sarina Wiegman en manager vrouwenvoetbal Minke Booij. Iedere speelster krijgt een officieel Adidas shirt die na afloop mee naar huis mag! De wedstrijden vinden plaats van 14:30 uur tot 18:30 uur. Na de finale wordt de dag gezellig afgesloten met een lekkere barbecue en een borrel. Om 21:00 uur is de gezamenlijke afsluiting van het toernooi en worden alle teams weer teruggebracht naar hun speelstad.

Hoe kom je bij de Campus?
Alle teams worden vanuit de speelsteden met bussen naar de KNVB Campus in Zeist vervoerd. Aan het einde van de dag worden de teams uiteraard ook weer thuis gebracht.

Inschrijven
Wil jij met jouw team het beste vrouwelijke studententeam van Nederland worden en een unieke dag beleven? En wil jij aan Pierre van Hooijdonk laten zien hoe goed jij een vrije trap kunt nemen? Schrijf je dan nu in. Deelname is vanaf 18 jaar en er zijn geen inschrijfkosten. 

Kijk voor meer informatie ook eens op het Facebookevent.  

Verder Lezen