Sport in Tilburg
»
»

Warandeloop Tilburg groot succes!

27-11-2017 13:34:00

Warandeloop Tilburg groot succes!

Afgelopen weekend was bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek de Warandeloop. 6500 deelnemers, verdeeld over 3 dagen hebben deelgenomen aan dit hardloopevenement. Vrijdagavond startte het evenement met de 4e editie van de Warande by Night. Deze avond stond geheel in het teken van sportief samen bezig zijn op een unieke locatie.

JOGG Connect
Op vrijdagavond was er tevens een netwerkbijeenkomst 'Jogg Connect ' georganiseerd door JOGG Tilburg.  Een mooi moment om samen met de partners en betrokkenen succes te delen en elkaar te inspireren op weg naar een nog gezonder Tilburg. Na afloop van de bijeenkomst mochten de liefhebbers nog deelnemen aan Warande By Night! 

Verschillende loopwedstrijden
Het gehele weekend stonden er verschillende hardloopwedstrijden op het programma, voor zowel de professionele als de recreatieve loper. Op zaterdag was er ook een Nordic Walking / wandeltocht. Een nieuw onderdeel dit jaar was de Safarirun. 600 deelnemers renden 5 kilometer langs de verblijven van de dieren door het park. Zondag stonden honderden basisschoolleerlingen aan de start van de scholierenloop, mede dankzij de werving van de gymleerkrachten van het Sportbedrijf.  Niet alleen de leerlingen deden mee, ook de juffen en meesters zelf hebben meegelopen. 

Vele toeschouwers en goed weer zorgden voor een geweldige sfeer dit weekend. De Warandeloop was ook dit jaar weer een groot succes!

Verder Lezen