Sport in Tilburg
»
»
»

Vier je vakantie op de Ireen Wüst IJsbaan!

06-12-2017 15:34:00

Vier je vakantie op de Ireen Wüst IJsbaan!

Vier je vakantie op de Ireen Wüst IJsbaan! In de kerstvakantie is er weer genoeg te doen op de Ireen Wüst IJsbaan. Er worden een hoop activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Activiteiten
Op donderdag 28 december en donderdag 4 januari staan er van 10.00 tot 17.00 uur 2 gave attracties. De Wintersleebaan en een groot pinguïn springkussen staan op de ijsbaan.

Clinic Tilburg Trappers
Op donderdag 28 december zal Tilburg Trappers samen met hun mascotte Bucky een ijshockeyclinic komen geven. Deze clinic is van 12.00 tot 13.00 uur en zal gegeven worden door trainers van de Tilburg Trappers. Op zaterdag 23 en 30 december is er weer de mogelijkheid om van 12.00 tot 13.00 uur vrij te ijshockeyen op de 30x60 baan.

Tilburgse Schaatsschool
Op woensdag 27 december en 3 januari geeft de Tilburgse Schaatsschool proeflessen voor jong en oud. Voor kinderen vindt deze les plaats van 16.30 tot 17.15 uur. Voor volwassenen is dit van 20.00 tot 20.55 uur. Deelname aan deze les kost € 9. Dit is inclusief entree, schaatsverhuur en de les.

DJ Sil Smetsers
Tijdens de activiteiten op de Ireen Wüst IJsbaan draait DJ Sil Smetsers de nieuwste hitjes op de ijsbaan. DJ Sil Smetsers zal op donderdag 28 december en donderdag 4 januari van 12.00 tot 17.00 draaien op de ijsbaan.

Tjip-pas aanvragen
Vanwege de drukte op de ijsbaan in de kerstvakantie raden we iedereen die een TJIP-pas aan wil schaffen dit voorafgaande de vakantie te doen. Het inschrijfformulier kun je  hier vinden hier.
Neem dit inschrijfformulier mee naar de receptie van de Ireen Wüst IJsbaan, Sportcentrum Reeshof, Recreatiebad Stappegoor of Sportcomplex Drieburcht en hier wordt dan de Tjippas aangemaakt (let op hier zijn kosten aan verbonden).

Houd er rekening mee dat het slijpen van schaatsen in de kerstvakantie wat langer kan duren, dit in verband met de drukte. 

Team Ireen Wüst IJsbaan wenst iedereen veel schaatsplezier en prettige feestdagen!

Verder Lezen
Download
meer over
Regionaal Talentencentrum Zuid Schaatsen in Tilburg
Uitgebreid programma feestweek 10 jaar