Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2018 groot succes!

08-1-2018 14:23:00

Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2018 groot succes!

Het nieuwe jaar is sportief begonnen voor veel basisschoolleerlingen uit de gemeente Tilburg. Maar liefst 1788 leerlingen uit groep 3 t/m 8 hebben in 246 teams deelgenomen aan het Vakantietoernooi Zaalvoetbal. Het toernooi vond plaats op woensdag 3 , donderdag 4 en vrijdag 5 januari. Het toernooi werd gespeeld in de sportaccommodatie van de UvT en in de gemeentelijke sporthallen verspreid over Tilburg.

Winnaars
Uit iedere poule is er een winnaar gekomen. Naast de 1e prijs in de poule werd er ook gestreden om de PVKT-Fairplayaward. Sportief gedrag is voor de organisatie van dit toernooi erg belangrijk. Door sportief gedrag, ofwel Fairplay, te vertonen heeft iedereen plezier en verlopen de wedstrijden en het toernooi op een prettige manier. Bekijk in onderstaand bestand alle winnaars.

Veel vrijwilligers hebben weer mee geholpen aan het toernooi. Van stagiaires van het ROC tot onze eigen combinatiefunctionarissen. Aan alle vrijwilligers en zeker ook aan alle enthousiaste kids; bedankt voor weer een super leuk toernooi! 

Verder Lezen
Download