Sport in Tilburg
»
»

Geslaagde editie Vakantietoernooi Handbal

19-10-2017 11:38:00

Geslaagde editie Vakantietoernooi Handbal

Op 18 oktober werd er sinds jaren weer een Vakantietoernooi Handbal gespeeld. Handbalvereniging White Demons uit Berkel-Enschot nam de organiserende taak op zich. Samen met het team van Vakantietoernooien hebben ze in sporthal Dongewijk een leuk toernooi neergezet.

In de ochtend waren de teams uit groep 7/8 aan de beurt en in de middag mochten de teams uit groep 5/6 in actie komen. Alle teams begonnen met een gezamenlijke warming-up waarna er een clinic gegeven werd door White Demons. Hierna waren de spelers helemaal klaar voor hun wedstrijden. Na elke wedstrijd werden er ook shoot-outs genomen. Elk doelpunt dat hier gescoord werd, werd bij de eindscore van de wedstrijd opgeteld. Uiteindelijk sleepten Wegwijzer 1 (groep 7/8) en De Stappen 1 (groep 5/6) de beker binnen.  

Ook bij dit toernooi was Fairplay erg belangrijk en kon er in elke poule gestreden worden om de Fairplay-Award! Hierbij wordt gekeken naar respect en positiviteit binnen en buiten het veld. Winnaars van deze prijs zijn Sporckt 1 in de poule voor groep 7/8 en De Stappen 1 in de poule van groep 5/6.

De eindstand was als volgt:

Groep 7/8      
1. Wegwijzer 1
2. Oculus 1
3. De Stappen 2
4. Sporckt 1
5. Heerevelden 2

Groep 5/6
1. De Stappen 1
2. Heerevelden 2
3. Aboe-el-Chayr 1
4. Klinkers 1

Het volgende vakantietoernooi vindt in de Kerstvakantie plaats. Dan staat het Vakantietoernooi Zaalvoetbal op het programma. Na de herfstvakantie krijgen de scholen de uitnodiging voor dit toernooi binnen.

Verder Lezen