Sport in Tilburg
»
»

Geslaagde editie Vakantietoernooi Handbal

19-10-2017 11:38:00

Geslaagde editie Vakantietoernooi Handbal

Op 18 oktober werd er sinds jaren weer een Vakantietoernooi Handbal gespeeld. Handbalvereniging White Demons uit Berkel-Enschot nam de organiserende taak op zich. Samen met het team van Vakantietoernooien hebben ze in sporthal Dongewijk een leuk toernooi neergezet.

In de ochtend waren de teams uit groep 7/8 aan de beurt en in de middag mochten de teams uit groep 5/6 in actie komen. Alle teams begonnen met een gezamenlijke warming-up waarna er een clinic gegeven werd door White Demons. Hierna waren de spelers helemaal klaar voor hun wedstrijden. Na elke wedstrijd werden er ook shoot-outs genomen. Elk doelpunt dat hier gescoord werd, werd bij de eindscore van de wedstrijd opgeteld. Uiteindelijk sleepten Wegwijzer 1 (groep 7/8) en De Stappen 1 (groep 5/6) de beker binnen.  

Ook bij dit toernooi was Fairplay erg belangrijk en kon er in elke poule gestreden worden om de Fairplay-Award! Hierbij wordt gekeken naar respect en positiviteit binnen en buiten het veld. Winnaars van deze prijs zijn Sporckt 1 in de poule voor groep 7/8 en De Stappen 1 in de poule van groep 5/6.

De eindstand was als volgt:

Groep 7/8      
1. Wegwijzer 1
2. Oculus 1
3. De Stappen 2
4. Sporckt 1
5. Heerevelden 2

Groep 5/6
1. De Stappen 1
2. Heerevelden 2
3. Aboe-el-Chayr 1
4. Klinkers 1

Het volgende vakantietoernooi vindt in de Kerstvakantie plaats. Dan staat het Vakantietoernooi Zaalvoetbal op het programma. Na de herfstvakantie krijgen de scholen de uitnodiging voor dit toernooi binnen.

Verder Lezen
meer over
Maak sport van plezier
CityTrainer verbreed: nu ook een cursus voor volwassenen