Sport in Tilburg
»
»

Trots op onze topsporters

29-10-2019 13:20:00

Trots op onze topsporters

Tilburg is trots op haar topsporters! We hebben in Tilburg aardig wat sporttalent rondlopen, maar we hebben ze nog niet allemaal in beeld. Zonde, want alle Tilburgers mogen weten wat voor mooie prestaties de talenten en topsporters op nationaal of internationaal niveau neerzetten. Wij zijn dus op zoek naar alle Tilburgse topsporters, zodat wij ze het podium kunnen geven dat ze verdienen en ze bij mooie prestaties in het zonnetje kunnen zetten.

 

Ben of ken jij een Tilburgse topsporter?
Ben jij of ken jij een topsporter of talent die op het hoogste niveau binnen de discipline/sport actief is? Laat het ons dan weten. Mail de naam, sport/discipline, vereniging en mailadres naar kampioen@tilburg.nl. We zijn op zoek naar jeugd, senioren, valide en invalide sporters en individuele en teamprestaties!

Tilburgs Sportgala
In Tilburg geven we onze topsporters en talenten elk jaar een podium door hun prestaties van dat jaar te eren tijdens het Tilburgs Sportgala. Dit gebeurt in verschillende categorieën. Ken jij iemand die in aanmerking komt voor een nominatie? Meld deze sporter dan hier aan.

Verder Lezen