Sport in Tilburg
»
»

Tips voor in de zomervakantie!

03-7-2018 11:41:00

Tips voor in de zomervakantie!

In de zomervakantie worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd in Tilburg. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

Buitenbadseizoen
Geniet deze zomervakantie van waterpret bij Recreatiebad Stappegoor. Tijdens het buitenseizoen kan er gebruik
worden gemaakt van de ligweide, het peuterbad met de leuke waterattributen en het buitenbad met de familie glijbaan, het waterkanon, de regendouche en de borrelbanken. Kom relaxen op de grote ligweide en waan je helemaal in vakantiesferen!

SoccerSquash
SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquashbal. Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur schiet op een manier dat deze voor je tegenstander moeilijk terug te spelen is. Bij SoccerSquash staan snelheid, techniek en plezier centraal. Kom in Fitnesscentrum T-Kwadraat werken aan je fitheid. In de vakantie kun je van maandag t/m vrijdag een squashbaan huren om dit gave spelletje uit te proberen!

Zomersluiting
Sportcentrum Reeshof en Sportcomplex Drieburcht zijn in de zomervakantie enkele weken dicht.
• Sportcentrum Reeshof is gesloten van 9 juli t/m 5 augustus 2018.
Daarna kun je weer volop van de ligweide genieten.
• De eerste twee weken van de zomervakantie is Sportcomplex
Drieburcht geopend. Daarna is het bad gesloten van 23 juli t/m 19 augustus 2018.

Start nieuwe zwemseizoen
Vanaf 20 augustus start de nieuwe programmering. Vanaf dit seizoen kunnen ouders, opa’s en oma’s met hun (klein)kind genieten tijdens Spettertijd bij Sportcentrum Reeshof en Sportcomplex Drieburcht. Bij Recreatiebad Stappegoor wordt het banenzwemmen ‘s middag vanaf het nieuwe seizoen langer aangeboden. De roosters voor het nieuwe seizoen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de zwembaden.

Verder Lezen
Download