Sport in Tilburg
»
»

Tips voor in de herfstvakantie!

08-10-2018 11:27:00

Tips voor in de herfstvakantie!

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Er is in Tilburg genoeg te doen. Er kan weer geschaatst worden, de zwembaden organiseren leuke activiteiten en HC Tilburg staat in het teken van het Vakantietoernooi hockey. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

Kom weer schaatsen op de Ireen Wust IJsbaan
In de herfstvakantie opent de Ireen Wüst IJsbaan haar deuren voor een nieuw schaatsseizoen. Vanaf zaterdag 13 oktober tot en met zondag 28 oktober schaatst jong en oud voor slechts €2,50. De ijsbaan is in de vakantie elke dag geopend. Ook kun je vrij ijshockeyen op woensdag en zaterdag tussen 12.00 en 15.30 uur. Wil je leren schaatsen? Dat kan bij de Tilburgse Schaatsschool.  

Waterpret bij Zwembad Reeshof
Zwembad Reeshof is elke dag in herfstvakantie open. Er zijn spectaculaire waterattracties en het baby- en peuterbad is uitgebreid met een waar spraypark met waterfonteinen. 

Sportcomplex Drieburcht organiseert: SPLASH!
SPLASH is weer terug! Op woensdag 17 oktober van 12.00 tot 16.00 uur zijn er spectaculaire activiteiten voor groot en klein. Denk aan waterspellen en -attracties. Op maandag, dinsdag en vrijdag worden er tevens mattenraces en bandenraces georganiseerd. 

Kano- en scoutingclinics bij Stappegoor
Recreatiebad Stappegoor organiseert twee clinics. Op dinsdag 16 oktober tussen 14.00 en 17.00 komt Kanoclub Tilburg naar het zwembad om verschillende activiteiten te organiseren. Op zaterdag 20 oktober verzorgt Scouting PVG allerlei leuke waterspellen in het Sportbad. Je betaalt voor beiden het reguliere entreetarief, deelname aan de activiteiten is gratis. 
Daarnaast ligt er van maandag t/m vrijdag een waterattractie in het bad! 

Vakantietoernooi Hockey powered by Adidas
In elke vakantie op woensdag 17 oktober wordt er een vakantietoernooi georganiseerd. Deze vakantie staat er voor het eerst hockey op het programma. HC Tilburg is het decor voor dit toernooi, waar maar liefst 557 basisschoolleerlingen van 23 scholen aan deelnemen. Toeschouwers zijn welkom, het toernooi start in de ochtend. 

 

Verder Lezen
Download
meer over
Medewerker aan het woord #20
Korting Tjip-begeleider vervalt