Sport in Tilburg
»
»
»

Tevreden bezoekers in de Tilburgse zwembaden

23-5-2019 15:46:00

Tevreden bezoekers in de Tilburgse zwembaden

De drie Tilburgse zwembaden; Recreatiebad Stappegoor, Sportcomplex Drieburcht en Zwembad Reeshof, worden goed beoordeeld door de bezoekers. De zwembaden scoren een gemiddelde belevingsscore van een 8. Dat betekent veelal tevreden bezoekers, en dat is waar het zwembadpersoneel het allemaal voor doet.

Van 1 april tot en met 12 mei heeft er een feedback zuil in de gemeentelijke zwembaden gerouleerd. De zuil stond telkens een periode van twee aaneengesloten weken bij de uitgang van het zwembad. Bezoekers konden een cijfer van 1 t/m 10 geven en daarnaast was er ruimte voor tips, verbeteringen en complimenten.

Feedback zuil
De zwembaden zijn individueel gemeten. In zes weken tijd zijn er in de drie verschillende zwembaden 2.738 beoordelingen gegeven. Bij Sportcomplex Drieburcht hebben 1153 bezoekers een beoordeling gegeven met een gemiddelde score van een 7,83. Bij Recreatiebad Stappegoor is het gemiddelde een 7,7 op basis van 697 beoordelingen. Bij Zwembad Reeshof hebben 888 bezoekers hun mening gegeven en is de gemiddelde score een 8,42. In alle drie de zwembaden geeft meer dan de helft van alle mensen een 9 of een 10. Hele mooie scores, maar vooral de gegeven feedback is belangrijk.

Aan de slag
Er is veel waardevolle en relevante feedback ontvangen. Het Sportbedrijf luistert graag naar de klant en gaat daarom alle reacties analyseren. Waar mogelijk gaan er op korte en lange termijn ook feedback punten doorgevoerd worden. Een voorbeeld hiervan is dat er bij Sportcomplex Drieburcht extra haakjes en planken in de ruimte bij de kleedhokjes komen.

Natuurlijk blijft ook nu en in de toekomst de mening van de klant erg belangrijk. Mocht je tips of verbeteringen hebben, zijn deze altijd welkom. Feedback kan o.a. gegeven worden via de Facebookpagina's van de zwembaden en via het contactformulier op de website.

Verder Lezen