Sport in Tilburg
»
»

Terugblik op 2 succesvolle vakantietoernooien!

Terugblik op 2 succesvolle vakantietoernooien!

In de meivakantie stonden dit jaar 2 verschillende Vakantietoernooien op het programma, namelijk Veldvoetbal en Zwemmen. We geven een korte terublik op deze toernooien en je kunt op deze pagina de uitslagen van het voetbal downloaden. 

Vakantietoernooi Veldvoetbal
Op 30 april werd er ondanks de hevige regenval afgetrapt voor het Veldvoetbal bij VV. ZIGO, SC 't Zand en OVC'26. Meer dan 1000 kinderen trotseerden weer en wind om ook deze editie tot een groot succes te maken. In de middag van dinsdag 1 mei klonk het laatste fluitsignaal. Ook bij deze editie stond fairplay weer voorop. Daarom is er in elke poule een "groene kaart" uitgereikt aan de coach, deelnemer of iemand uit het publiek die zich positief onderscheidde in zijn/haar poule. Daarnaast was er in elke poule ook een team de winnaar van de PVKT Fairplayprijs. Natuurlijk was er in elke poule ook een team die zich kampioen mag noemen en de beker mee naar huis mocht nemen. Alle uitslagen van het toernooi vind je onder aan deze pagina. 

Vakantietoernooi Zwemmen
Op zondag 6 mei stond Sportcomplex Drieburcht helemaal in het teken van het Vakantietoernooi Zwemmen. Vanaf 09.00 uur in de ochtend mochten allejongens en meisjes laten zien wie het snelste was in het water. Samen met zwemvereniging TRB-RES en al hun vrijwilligers was deze dag tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor konden bijna 300 kinderen hun kunsten vertonen op de 25-meter schoolslag, 25-meter rugslag en 25-meter vrije slag. Afsluitend aan elke groep konden de scholen tegen elkaar strijden op de 4x 25 meter vrije slag estafette. Alle deelnemers aan het Vakantietoernooi Zwemmen krijgen via school een oorkonde met daarop hun gezwommen tijden. Het was een geslaagde dag.

Verder Lezen
Download