Sport in Tilburg
»
»
»

Summer Swim @ Stappegoor

Summer Swim @ Stappegoor

De Summer Swim is back: hét waterspektakel van Tilburg en omstreken.  Na de geslaagde editie op zaterdag 30 juni om de zomer in te luiden, sluiten we de fantastische zomer af met de Summer Swim op vrijdagavond 24 augustus 2018.

Het buitenbad wordt omgetoverd tot één groot tropisch speelparadijs. Deze avond staat het waterthema centraal. Zo kun je zowel binnen als buiten zwemmen en is er ook een waterbar met gratis fruitwater cocktails. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Jongeren Op Gezond Gewicht Tilburg. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!

Spectaculaire activiteiten
Tijdens de Saturday Summer Swim kun je de hele avond buiten zwemmen en komen de vetste platen uit de speakers. Het recreatiebad is ook gewoon geopend deze avond.  Buiten liggen een gave Bungee Run en een zeepbaan. 

Recreatief zwemmen vanaf 16.00 uur
In de ochtend en begin van de middag komen de studenten van de TOP-week zwemmen. Het recreatiebad is dan volledig gereserveerd voor deze studenten. Het recreatief zwemmen start daarom om 16.00 uur. Vanaf 18.30 uur start de Summer Swim. Je kunt dan natuurlijk gewoon blijven en betaalt bij binnenkomst het recreatieve tarief: €5,35.

Kinderfeestjes
Het is tijdens de Saturday Summer Swim ook mogelijk om een kinderfeestje te boeken. Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via info@horecatilburg.nl of bel naar 013 581 16 74.

Zet de datum vast in je agenda.. met wie kom jij deze leuke avond beleven?

Verder Lezen