Sport in Tilburg
»
»

Sportcafé op 14 november

23-5-2019 13:29:00

Sportcafé op 14 november

Op donderdag 14 november zal de winterse editie van het Sportcafé plaats gaan vinden. Graag nodigen wij jullie namens Team Verenigingsondersteuning uit bij tafeltennisvereniging Tios'51 (Bladelstraat 2a, 5043 CZ Tilburg) om een gezellige en inspirerende avond te beleven! We zullen deze avond aftrappen met een heerlijke winterse maaltijd. 

Inspiratiesessie Stichting Positief Coachen
Sportplezier is een belangrijk fundament binnen de vereniging. Voor kinderen is plezier in sport zelfs de nummer één reden om te gaan én blijven sporten! Maar sportplezier spreekt toch voor zich? Dat is toch logisch? Vaak komt er echter meer bij kijken dan we denken. Stichting Positief Coachen zal aan de hand van een voorvertoning met humoristische en herkenbare voorbeelden je tijdens dit sportcafé meer inzicht geven in sportplezier en hoe iedereen daar zijn steentje aan bij kan dragen!   

De voorstelling zal plaatsvinden in de zaal. Let er dus op dat je zaalschoenen meeneemt om de zaal te kunnen betreden. Een mooie kans om dus je meest hippe sportschoenen aan te trekken! De avond zullen we afsluiten met een borrel. Trommel je medebestuurders op en meld je vandaag nog aan.

Aanmelden kan via de oranje knop hiernaast. Daar vind je ook het voorlopige programma en hier kun je tevens bijzonderheden voor het eten aangeven. 

Verder Lezen