Sport in Tilburg
»
»
»

Schaatsseizoen geopend!

12-10-2018 14:28:00

Schaatsseizoen geopend!

Het schaatsseizoen is weer geopend! Ook dit schaatsseizoen kun je weer schaatsen op een volledig overdekte 400 meter baan en een 30x60 meter baan met een goede ijskwaliteit en veel lichtinval. Horeca T-Kwadraat staat het gehele schaatsseizoen voor je klaar om heerlijke chocolade melk, spirellos en nog veel meer te serveren. Klik hier voor de openingstijden.

Vrij ijshockey
Iedere woensdag van 12.00 tot 15.30 uur en iedere zaterdag van 12.30 tot 15.30 uur kun je vrij ijshockeyen op de 30x60 baan van de Ireen Wüst IJsbaan (ook tijdens de vakantie). Tijdens het vrij ijshockeyen is begeleiding van Tilburg Trappers aanwezig. Er zijn helmen, sticks en pucks beschikbaar voor als je zelf geen ijshockeymateriaal hebt (beperkt). Voor het vrij ijshockeyen betaal je het reguliere tarief voor recreatief schaatsen, dit is € 6,55. Je kunt daarna gewoon lekker blijven schaatsen. 

Leer schaatsen of ijshockeyen
Wil jij graag (beter) leren schaatsen? Ieder schaatsseizoen verzorgt de Tilburgse Schaatsschool schaatslessen voor jong en oud. Er zijn verschillende niveaus waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Nieuw: Dit jaar zijn er ook ook ijshockeylessen te volgen voor kinderen van 5 t/m 9 jaar en van 10 t/m 15 jaar.  Klik hier voor meer informatie over alle lessen.

Kidsschaatsen
Heb je kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Dan kun je met hen op woensdag van 12.00 tot 18.00 uur en zondag van 11.00 tot 13.30 uur komen schaatsen. De schaatshuur is gratis als ze begeleid worden door een volwassene. 

Kijk hier voor alle informatie over schaatsen in Tilburg. 

Verder Lezen
meer over
Regionaal Talentencentrum Zuid Schaatsen in Tilburg
NIEUW: bochten clinics