Sport in Tilburg
»
»

Ruim 900 kinderen voetballen tijdens Vakantietoernooi Veldvoetbal

01-5-2019 10:30:00

Ruim 900 kinderen voetballen tijdens Vakantietoernooi Veldvoetbal

Maandag 29 en dinsdag 30 april deden 108 teams van 46 basisscholen uit de gemeente Tilburg mee aan het Vakantietoernooi Veldvoetbal. Er werd gespeeld op 3 verschillende locaties; SC 't Zand, VV Zigo en OVC '26. 

Dankzij de grote inzet van de fanatieke vrijwilligers van deze verenigingen, de medewerkers van Sportbedrijf Tilburg, de scheidsrechters van het ROC Sport en Bewegen en alle enthousiaste coaches en ouders konden de ruim 900 kinderen genieten van mooie, enerverende wedstrijden.

De sfeer op en langs de velden was gemoedelijk. Er was veel aandacht voor het Fairplay gedeelte en ook het lente zonnetje droeg bij aan een positieve sfeer.

In enkele poules was het tot de laatste wedstrijd spannend wie er met de poulewinnaarsprijs vandoor zou gaan. Een overzicht van de winnaars is in de bijlage onder aan deze pagina te vinden.

De BC categorie werd gespeeld bij OVC '26. Bij deze poule vonden er dinsdag finalewedstrijden plaats. Basisschool Klinkers won en zij mogen deelnemen aan de Regiofinale van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in district Zuid 1 op woensdag 15 mei.

Gefeliciteerd aan alle winnaars! 

Verder Lezen
Download