Sport in Tilburg
»
»

Positief Voetbalklimaat Tilburg Fairplay Avond voor aanvoerders

Positief Voetbalklimaat Tilburg Fairplay Avond voor aanvoerders

Op woensdagavond 21 maart wordt er vanuit Positief Voetbalklimaat Tilburg in samenwerking met Willem II Betrokken en de Anne Frank Stichting een Fair Play Avond georganiseerd, speciaal voor de aanvoerders van de O14 t/m de O19 teams (zowel jongens als meidenteams) van de Tilburgse voetbalverenigingen.

Deze Fair Play avond is speciaal voor de aanvoerders vanwege hun belangrijke rol in het veld en binnen het team bij het bewaken van sportiviteit en respect. De aanvoerders spelen tijdens de Fair Play avond een educatieve game. In Fair Play: your decisions matter gaat het over discriminatie, vooroordelen en groepsdruk!

De avond vindt plaats in het Koning Willem II Stadion en start om 18.45 uur. Positief Voetbalklimaat Tilburg ambassadeur en tevens aanvoerder van Willem II Jordens Peters zal ook aanwezig zijn op deze avond om samen met de aanvoerders in gesprek te gaan!

Aanmelden
Aanvoerders kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar pvkt@tilburg.nl. Meer informatie is op de Facebookpagina te vinden.

 

Verder Lezen