Sport in Tilburg
»
»

Openingsactie: Virtual Squash voor maar €10!

29-3-2019 12:39:00

Openingsactie: Virtual Squash voor maar €10!

Vanaf 8 april gaat de eerste Virtual Squashbaan van Brabant open voor publiek! Ter introductie kun je van 8 t/m 14 april deze nieuwe, innovatieve en interactieve sport uitproberen voor maar € 10! 

Baan reserveren?     

- Stuur een mail naar receptie.tkwadraat@tilburg.nl of bel naar de receptie op telefoon nr 013-5836100 om de baan vast te leggen voor de gewenste dag en tijd. (Let op: Virtual Squash & Gaming is geïnstalleerd op 1 baan, reserveer dus snel als je zeker wilt zijn van een plek). We adviseren om voor het vastleggen van de baan de volgende speeltijd aan te houden: 1 t/m 4 personen: 45 min, 5 personen of meer: 90 min.

- Je krijgt hiervan een bevestigingsmail.

- Meld je op de vastgelegde tijd bij de receptie voor de betaling. Je krijgt daarna een korte instructie van een medewerker en dan kun je het gaan uitproberen! Materiaal is inbegrepen. 

Actietarief van € 10  geldt voor een standaard baanhuur van 45 minuten. Actie geldt maar één week en uitsluitend voor de virtuele squashbaan (baan 4). Voor alle andere banen gelden de regulieren entree tarieven. 

Verder Lezen
meer over
Schaatsen en zwemmen in de carnavalsvakantie
Zilver voor twee gezondere sportkantines in Tilburg