Sport in Tilburg
»
»
»

NIEUW: zeemeermin kinderfeestje

NIEUW: zeemeermin kinderfeestje

Het is de droom van heel veel jonge meiden: leren zwemmen als een zeemeermin! Daarom bieden wij een kinderfeestje zeemeerminzwemmen bij Recreatiebad Stappegoor aan. Het kinderfeestje kan gereserveerd worden op zaterdagmiddag om 14.00 uur op basis van beschikbaarheid. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je hoe je door het water kunt bewegen met een zeemeerminstaart. Voor en na de clinic kun je gezellig met zijn allen recreatief zwemmen Na afloop ontvang je een zeemeermin diploma.  

De clinic zeemeerminzwemmen duurt 45 minuten en is inclusief gebruik van de zeemeerminstaart en vin. Alle kinderen dienen in het bezit te zijn van minimaal een A-diploma en minimaal 7 jaar te zijn. Het feestje kan geboekt worden met minimaal 7 en maximaal 10 kinderen. De clinic vindt plaats in het Robbenbad, dus neem een badjas + slippers mee omdat je een klein stukje via buiten moet lopen.  

Het zeemeermin kinderfeestje arrangement bestaat uit:
-Entree zwembad
-45 minuten clinic zeemeerminzwemmen met instructeur (inclusief staarten)
-Snack
-Drankje
-IJsje
-Verrassing voor de jarige
-Zeemeermin diploma  

De kosten voor dit kinderfeestje bedragen € 16,95 per kind. Wil jij dit te gekke kinderfeestje reserveren? Bel dan naar 013 58 11 674 en reserveer je feestje via Horeca de Waterkant. Let op, de feestjes zijn op basis van beschikbaarheid. Het feestje is pas definitief bij een bevestiging vanuit horeca de Waterkant. 

Verder Lezen