Sport in Tilburg
»
»
»

MovieSwim @ Stappegoor

05-2-2018 14:19:00

MovieSwim @ Stappegoor

Op zaterdagavond 3 maart van 18.30 - 22.00 uur is het zover: Recreatiebad Stappegoor wordt omgetoverd tot één grote zwembioscoop. De Nederlandstalige film Vaiana wordt op een groot doek in het recreatiebad uitgezonden. Er liggen verschillende drijfmiddelen in het water, maar je kunt natuurlijk ook gewoon in het water liggen of vanaf de kant kijken.  Om 19.00 uur start de film en na ongeveer driekwartier is er een halfuur pauze zodat je wat lekkers kunt halen bij Horeca Stappegoor. Er is een speciaal filmmenu, namelijk een Broodje Jantje met flesje fris voor €5,95. Na afloop krijg je ook nog eens een bekertje popcorn mee, gesponsord door Euroscoop Tilburg. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!

Kaartverkoop
Vanaf woensdag 7 februari  kun je je kaartje voor deze filmavond kopen bij de receptie van Recreatiebad Stappegoor. Voor €7,50 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €4,90. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, maar er zijn maar een beperkt aantal kaarten. Wil je kaartjes reserveren? Stuur dan een mail naar sportmarketing@tilburg.nl en geef aan hoeveel kaarten je wilt en op welke naam we ze mogen zetten. De kaarten dien je uiterlijk vrijdag 2 maart op te halen bij de receptie. Op = op dus wacht zeker niet te lang. 

Vaiana
Vaiana is een Disneyfilm uit 2016. Prinses Vaiana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden. 

Kinderfeestjes
Het is tijdens de MovieSwim ook mogelijk om een kinderfeestje te boeken. De prijs voor een kinderfeestje bedraagt €12,50. Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via info@horecatilburg.nl of bel naar 013 581 16 74. 

Deze avond staat geheel in het teken van de filmavond. Dit betekent dat het recreatiebad deze avond geopend is. Alle glijbanen en waterattracties zijn gesloten. Zet de datum vast in je agenda.. met wie kom jij deze leuke avond beleven?

Verder Lezen