Sport in Tilburg
»
»
»

Kanoclinics bij Recreatiebad Stappegoor

16-7-2018 13:25:00

Kanoclinics bij Recreatiebad Stappegoor

Kanoclub Tilburg en Stappegoor slaan de handen deze zomervakantie weer ineen. Op dinsdag 31 juli, 7 augustus en 14 augustus komt Kanoclub Tilburg naar Recreatiebad Stappegoor. De Kanoclub geeft een gave clinic in het Robbenbad.

De clinics zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Elk uur start er een nieuwe clinic. Je betaalt het reguliere entreetarief. Kinderen en volwassenen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten en kunnen op de dag zelf aanmelden, maar let op vol = vol. Er is elk uur plek voor 4 kinderen en voor 2 volwassenen. Er worden tijdens de clinic verschillende activiteiten aangeboden.

Je maakt in een vertrouwde, kleine omgeving kennis met het kanovaren. Geen geworstel in de natuur, maar een clinic in het zwembad waarbij je op een leuke manier wat trucjes van het kanoën leert.  De Kanoclub geeft een korte instructie over kanovaren: instappen, juiste manier paddel vast houden, paddel slagen en je mag natuurlijk zelf een stuk varen. Ook zijn er wat spelelementen zoals vlotje bouwen, overgooien in de kano en een estafette wedstrijde. 

Meer informatie over Kanoclub Tilburg vind je op de website. 

Verder Lezen