Sport in Tilburg
»
»
»

Feestelijke openingsmaand Stappegoor

Feestelijke openingsmaand Stappegoor

Op dinsdag 3 december opent Recreatiebad Stappegoor na 6 weken weer haar deuren.Het groot onderhoud en de verduurzaming zorgen ervoor dat het bad weer helemaal van deze tijd is en klaar voor de toekomst. We willen de opening vieren met een feestelijke openingsmaand. Van dinsdag 3 december t/m 3 januari zijn er leuke en feestelijke activiteiten, voor jong en oud. Bekijk hieronder het gehele programma en de speciale acties. 

Dinsdag 3 december: Opening
Het zwembad gaat na 6 weken renovatie en onderhoud weer open. Vanaf 07.00 uur verwelkomen we graag onze bezoekers weer voor het banenzwemmen. Vanaf 14.00 uur kun je recreatief komen zwemmen.

Woensdag 4 en 18 december: Zeemeerminzwemmen voor kleintjes
Een eenmalige clinic voor €10,25; prijs geldt voor een kind met ouder. De minimale leeftijd is 4 jaar. Het kind hoeft geen diploma te hebben, maar een ouder/verzorger dient wel verplicht mee het water in te gaan. Het is van 18.15 tot 19.00 uur. Schrijf je in via deze link. 

Vrijdag 6 en 20 december, 3 januari: Discozwemmen met DJ Hyperbase
Luid het weekend feestelijk in met de leukste hits. DJ Hyperbase draait de leukste platen. Het discozwemmen is van 18.00 tot 20.30 uur.  Dit is een aparte activiteit, het zwembad sluit hiervoor een halfuur.  Het discozwemmen is voor kinderen tot en met 14 jaar onder begeleiding van ouder/verzorger. Je krijgt ook nog een gratis slushpuppy van Horeca de Waterkant! Op = op. 

Zondag 8 december: Baby-Peuter-Kleuterfeest
Van 09.00 tot 10.00 uur is er een speciaal baby-peuter-kleuterfeest in het recreatiebad. Er zijn allerlei leuke spelletjes en er is animatie voor de kleintjes. De kleintjes krijgen een gratis fruithapje van Horeca de Waterkant. Je betaalt €5,05 voor één ouder met één kind. Daarna mag je natuurlijk blijven voor het familiezwemmen. Het is voor kinderenv an 0 t/m 4 jaar. Ook opa's en oma's en broertjes en zusjes zijn welkom.  Elke extra persoon betaalt dan €5,05. 

Zondag 8 en 15 december: Waterattracties
Tijdens het recreatief zwemmen vanaf 13.00 uur liggen er leuke waterattracties in het Sportbad. 

Donderdag 12 december: Aqua-Fitness Marathon
Beleef een sportieve avond bij Recreatiebad Stappegoor. Van 19.00 tot 21.00 uur kun je deelnemen aan vier verschillende Aqua-Fitness lessen. Een energieke en leuke work-out. De prijs bedraagt €6,80 voor de complete avond. Je ontvangt ook nog een gratis vrijkaartje voor Aqua-Float in Sportcomplex Drieburcht. Na afloop van de marathon krijg je ook nog een gratis smoothie van Horeca de Waterkant. Iedereen is van harte welkom, maar vol = vol, dus zorg dat je op tijd bent.

Vrijdag 13 en 27 december: MovieSwim 
Recreatiebad Stappegoor wordt omgetoverd tot één grote zwembioscoop. Een leuke kinderfilm wordt op een groot doek in het recreatiebad uitgezonden. Er liggen verschillende drijfmiddelen in het water, maar je mag ook eigen drijfmiddelen meenemen. Je kunt natuurlijk ook gewoon in het water liggen of vanaf de kant kijken.  Om 18.30 uur start de film en na ongeveer drie kwartier is er een halfuur pauze zodat je wat lekkers kunt halen bij Horeca de Waterkant. Je ontvangt ook een gratis zakje popcorn.  Op = op. Er is deze avond plek voor max. 250 personen, dus kom op tijd. Alle attracties, waaronder de glijbanen, staan deze avond uit. Je kunt vanaf de middag al komen zwemmen en mag dan blijven. 

Op vrijdag 13 december wordt de kerstfilm the Grinch stole Christmas uitgezonden. 
Op vrijdag 27 december wordt de avonturenfilm Wonder Park uitgezonden. 

Zaterdag 14 december: Aqua-Soccer
Tijdens het recreatief zwemmen organiseren we voor de kids een leuke activiteit. Hoe goed zijn jouw voetbalskills in het water? We organiseren diverse wedstrijdjes. Aqua-Soccer is van 14.00 tot 15.30 uur. Je kunt op de dag zelf kijken of je mee wilt doen, maar zorg dat je op tijd bent want vol is vol. Inschrijven kan bij de EHBO balie in het zwembad. 

Donderdag 2 januari: Kids' Bootcamp
Om 14.30, 15.00 en 15.30 uur worden er speciale bootcamplessen voor de oudere kids georganiseerd. De lessen duren 20 minuten en vinden plaats in het Sportbad. De lessen zijn voor kinderen met een diploma tot en met 14 jaar. Je kunt op de dag zelf kijken of je mee wilt doen, maar zorg dat je op tijd bent want vol is vol. Inschrijven kan bij de EHBO balie in het zwembad. 

Draai aan het rad van Fortuin en maak kans op te gekke prijzen!
In de tweede week van de openingsmaand staat er op bepaalde dagen en tijdstippen een Rad van Fortuin. Iedere bezoeker mag draaien en maakt kans op leuke prijzen. Niet alleen maak je kans op leuke zwemprijzen, maar ook prijzen uit het hele Stappegoor gebied. Een keertje naar de film of een etentje bij Asian Boulevard. Let op, elke bezoeker mag één keer draaien. Op de volgende dagen en tijden mag je draaien aan het rad:
-Dinsdag 10 december van 19.00 tot 20.00 uur
-Woensdag 11 december: 10.00 tot 11.00 uur
-Woensdag 11 december: 14.00 tot 15.00 uur
-Vrijdag 13 december: 09.30 - 10.30 uur

 Voorverkoop abonnementen
-Familie abonnement: €30,- voor 6 zaterdagen in december en januari. Max. 5 personen. Geldig op 7, 14, 21 december en op 11,18,25 januari. Te koop van 25 november t/m 21 december. 

-Aqua-fitness abonnement: koop of verleng je abonnement in de periode van 25 november t/m 9 december en ontvang een gratis bidon. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

-Leskaart baby-peuterzwemmen: koop of verleng je leskaart in de periode van 25 november t/m 9 december en ontvang een gratis badcape. Actie geldig zolang de voorraad strekt.  

-Recreatief zwemmen abonnement: In januari na de kerstvakantie onbeperkt recreatief zwemmen voor €20,- per persoon. Te koop vanaf 7 januari. Geldig van 7 januari t/m 31 januari 2020. 

Verder Lezen
Download