Sport in Tilburg
»
»

De 9 leukste runs in Tilburg op een rij!

De 9 leukste runs in Tilburg op een rij!

Ben jij al fanatiek met je sportieve voornemens begonnen, maar vind je je wekelijkse rondje joggen nu al wat saai worden? Wij hebben een lijst samengesteld met enkele leuke hardloopevenementen die dit jaar in de gemeente Tilburg plaatsvinden. Gegarandeerd een goede motivatie om dat wekelijkse rondje vol te blijven houden. Schrijf je dus in of kom kijken naar één van onderstaande wedstrijden, succes!

Verder Lezen

Kruikenloop

Tilburg Road Runners en RKSV Sarto organiseren ook dit jaar hét sportiefste carnavalsevenement van Tilburg op zaterdag 10 februari. Deelnemers van deze run lopen niet in de gebruikelijke hardloopkleding maar in de mooiste carnavalskleding.
Sportbedrijf Tilburg

Urban Run Stappegoor

Op zondag 11 maart 2018 organiseert AV Attila in Tilburg voor de 3e keer de AttilaRun. Een spectaculair nieuw onderdeel is de Urban Run Stappegoor. De Urban Run is een funrun van ongeveer 5,5 kilometer door het Koning Willem II stadion, de ijsbanen, Recreatiebad Stappegoor, de Euroscoop en nog veel meer.
Sportbedrijf Tilburg

Verbeeten Challenge

De Verbeeten Challenge staat in het teken van geld inzamelen tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. Op zondag 8 april wordt dit evenement gehouden. De Verbeeten Challenge biedt een podium voor iedereen om zich ‘samen sportief tegen kanker’ in te zetten.
Sportbedrijf Tilburg

Marathon Tilburg

Op zondag 13 mei 2018 vindt voor de 2e keer de Marathon Tilburg plaats. Je kunt aan de achtste, kwart, halve en de hele marathon deelnemen. Foto: Wilma Verhoeven
Sportbedrijf Tilburg

CZ Tilburg Ten Miles

Zondag 2 september 2018 vindt de 31e editie plaats van de CZ Tilburg Ten Miles. De CZ Tilburg Ten Miles is een wegwedstrijd en trimloop in en rondom het centrum van Tilburg. Het is de opening van het najaarsseizoen op de weg in Nederland.
Sportbedrijf Tilburg

Survivalrun Udenhout

In het weekend van 15 en 16 september 2018 vindt de Survivalrun in Udenhout plaats. Klim en klauter over een spectaculair parcours in de natuur.
Sportbedrijf Tilburg

EK Cross

De SPAR European Cross Country Championships komen in 2018 naar Nederland. Dit EK Cross, wat voor de 25e keer wordt georganiseerd, vindt plaats op 9 december 2018 bij Safaripark Beekse Bergen. De Europese top, waaronder wellicht de Nederlanders Sifan Hassan en Jip Vastenburg zijn in december 2018 te bewonderen in Tilburg. Foto: Erik van Leeuwen, Atletiekweek
Sportbedrijf Tilburg

Warandeloop

Ook dit jaar wordt de Warandeloop weer bij Safaripark Beekse Bergen gehouden. Op 23, 24 en 25 november worden er weer verschillende runs georganiseerd, waaronder de Warande By Night!
Sportbedrijf Tilburg

TRR-Bosloop

5 keer per jaar wordt door de Tilburgse Atletiekvereniging In het prachtige Reeshofbos in Tilburg wordt een ronde uitgezet van 2,5 km over onverharde bospaden en door de mooie natuur.
Sportbedrijf Tilburg