Sport in Tilburg
»
»

Délano Damen is Vakantietoernooi deelnemer van het jaar 2018-2019

21-10-2019 14:11:00

Délano Damen is Vakantietoernooi deelnemer van het jaar 2018-2019

Délano Damen van basisschool Stelaertshoeve is de Vakantietoernooi deelnemer van het schooljaar 2018-2019. Délano heeft als enige deelnemer in het afgelopen schooljaar aan alle vijf de Vakantietoernooien deelgenomen. Dit is een erg bijzondere prestatie! Hij verdiende het daarom om in het zonnetje gezet te worden. Sylvia van Trier (Projectleider Vakantietoernooien van het Sportbedrijf) kwam langs bij zijn gymles om hem te feliciteren en een welverdiende beker te overhandigen. 

Délano deed vorig jaar mee met de toernooien hockey, ijssport, beeball, zaalvoetbal en veldvoetbal. Omdat het uitzonderlijk is dat iemand aan alle vijf de toernooien meedoet, is hij gehuldigd met een beker. Zijn klasgenoten en zijn gymjuf Gloria de Water (Combinatiefunctionaris Gemeente Tilburg) waren daarbij aanwezig en zijn natuurlijk ook ontzettend trots op hem! 

Over Délano
Délano zit nu in groep 6 en doet al sinds groep 3 mee aan de Vakantietoernooien. Dit omdat hij sporten erg leuk vindt en verschillende sporten uit wil proberen. Het leukste toernooi vindt hij het veldvoetbaltoernooi. Zelf heeft hij gevoetbald bij Willem II en binnenkort wil hij daar weer gaan voetballen. In groep 4 had hij een heel succesvol toernooi. Hij won alle prijzen die er te winnen waren. 

Of Délano dit schooljaar weer aan vijf toernooien mee doet is nog even afwachten. Hij had dit jaar graag meegedaan aan het hockeytoernooi van afgelopen herfstvakantie maar helaas was er dit jaar niet genoeg animo op zijn school om een team op de been te brengen. Volgend jaar hoopt hij wel weer mee te kunnen doen aan het hockeytoernooi.

Mountainbike toernooi
Délano vindt het leuk om sporten uit te proberen. Hij hoopt aan nog veel verschillende toernooien mee te doen. Het liefst ziet hij ook een toernooi mountainbiken op het programma komen. Wie weet gaat dat nog ooit gebeuren.

We wensen Délano nog veel plezier bij de komende Vakantietoernooien!

Verder Lezen