Sport in Tilburg
»
»
»

Buitenbad Recreatiebad Stappegoor open voor families en groepen kinderen

29-5-2020 12:01:00

Buitenbad Recreatiebad Stappegoor open voor families en groepen kinderen

Naast de Tilburgse binnenbaden, is ook het buitenbad opengesteld. Stapsgewijs gaat het buitenbad terug naar reguliere openstelling. Dit gebeurt met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Veilig zwemmen in Coronatijd'. Vanaf zaterdag 6 juni is het buitenbad open voor families. Het buitenbad is ook exclusief te huur voor groepen kinderen t/m 18 jaar met een groepsgrootte van 100 personen. Bij Recreatiebad Stappegoor kun je lekker buiten sporten en genieten van waterpret. Voor de jonge kinderen is er extra waterpret; zij kunnen heerlijk met water spelen in het nieuwe spraypark.

Faciliteiten
Je kunt bij een bezoek aan het buitenbad genieten van deze faciliteiten:
- Het buitenbad met familieglijbaan en het peuterbad
- Het nieuwe spraypark
- De ligweide en het verharde terras
- Alle speeltoestellen
- Alle sporttoestellen zoals het volleybalnet, pannaveld en 2 losse minidoeltjes

Bezoekers dienen thuis zwemkleding aan te doen. Na het zwemmen is er de gelegenheid voor omkleden in de kleedruimtes bij het Robbenbad. Daar is ook een toilet aanwezig. Douchen is niet mogelijk. Voor alle kinderen zonder zwemdiploma zijn drijfmiddelen verplicht. Deze dien je zelf vanuit huis mee te nemen.

Reserveren voor familiezwemmen
Het buitenbad wordt vanaf zaterdag 6 juni opengesteld voor families. Het tarief bedraagt €15,- (max. 5 personen; groep bestaande uit minimaal 1 kind met minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder. Als je met 6 personen komt, wordt de goedkoopste bezoeker hierbij afgerekend.) Je dient vooraf telefonisch te reserveren via 013 532 59 00. Dit kan vanaf dinsdag 2 juni. Je reserveert voor een blok van 2 uur. Er zijn 100 personen (max. 20 groepen van 5 personen) per blok toegestaan. Vol = vol. Bij aankomst gaat één persoon naar binnen om met de pin te betalen, de rest van het gezin wacht buiten. Je kunt met het gezin komen zwemmen op de volgende dagen en tijdstippen. Annuleren is niet mogelijk. Je kunt namelijk ook gebruikmaken van het recreatiebad en peuterbad binnen (attracties zoals glijbanen zijn niet in gebruik, er is wel volop spelmateriaal aanwezig). Ook met slecht weer dus een super leuk gezinsuitje!

  • woensdag:12.00 - 14.00 uur        14.30 - 16.30 uur
  • zaterdag:   09.30 - 11.30 uur        12.00 - 14.00 uur        14.30 - 16.30 uur
  • zondag:     09.30 - 11.30 uur        12.00 - 14.00 uur        14.30 - 16.30 uur

Besloten groepen kinderen
Naast bovenstaande dagen voor families, is het buitenbad ook exclusief te huur voor besloten groepen kinderen t/m 18 jaar. Ideaal voor klassen, als teamuitje of als kinderfeestje. De huur van het buitenbad bedraagt €70,- voor een uur. Momenteel zijn groepen van maximaal 100 personen toegestaan. De groep mag bestaan uit maximaal 90 kinderen en 10 begeleiders. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen enkel zwemmen in het peuterbad en het spraypark en niet in het grote bad, omdat er geen begeleiding mee in het water mag. Bekijk hier alle informatie om het bad exclusief te huren.

Verdere berichtgeving
Bovenstaande geldt tot nader order. Het Sportbedrijf Tilburg houdt constant in de gaten hoe het gaat en evalueert dit. Ook worden alle mogelijkheden voor verdere openstelling volgens de richtlijnen bekeken. Houd voor actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten. We hopen jullie snel in het buitenbad te zien!  

Verder Lezen