Sport in Tilburg
»
»

Beleef een leuke sportieve kerstvakantie!

18-12-2017 12:48:00

Beleef een leuke sportieve kerstvakantie!

In de kerstvakantie worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd in de Tilburgse zwembaden en op de Ireen Wüst IJsbaan. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

Recreatiebad Stappegoor
Waterpret in je vakantie
Tijdens de kerstvakantie is er volop waterpret te beleven bij Recreatiebad Stappegoor. Roetsj van de Coral Splash glijbaan en haal de hoogste score. Ook ligt er een spectaculaire waterattractie in het sportbad. Woensdag 27 december en 3 januari wordt er een leuke activiteit georganiseerd waarbij ook nog eens vette zwemprijzen te winnen zijn.

Familiezwemmen
Zondag 24 december en 31 januari is het bad van 10.00 - 13.00 uur uitsluitend open voor gezinnen. Er is leuk speelgoed in en rondom het bad aanwezig. Je kunt lekker voordelig met het hele gezin komen zwemmen met het familieticket.

Ireen Wüst IJsbaan
Recreatief schaatsen
Dit jaar is er weer genoeg te doen in de kerstvakantie op de Ireen Wüst IJsbaan. Zo zijn er op donderdag 28 december en 4 januari spectaculaire attracties en draait DJ Sil Smetsers de leukste kerstnummers.Tilburg Trappers komt op 28 december van 12.00 - 13.00 een toffe ijshockeyclinic geven. Zaterdag 23 en 30 december kun je je weer uitleven tijdens het vrij ijshockeyen van 12.00 - 13.00 uur!

Proefles van de Tilburgse schaatsschool 
Altijd al beter willen leren schaatsen? Doe mee met een proefles op woensdag 27 december en/of 3 januari. Er zijn proeflessen voor kinderen en volwassenen. Schrijf je snel in via www.sportintilburg.nl.

Sportcomplex Drieburcht
Vier je vakantie met SPLASH! op woensdag 3 januari. Dit jaar nog groter en spectaculairder met activiteiten voor groot en klein! Alle baden liggen tijdens SPLASH! vol met leuke spel- en waterattracties. Kom samen met je vrienden en daag ze uit. 

Sportcentrum Reeshof
Ook in de kerstvakantie kun je komen zwemmen bij Sportcentrum Reeshof. De hele vakantie is er de waterbal avonturenrun. Gegarandeerd veel zwem- en speelplezier!

Verder Lezen
Download