Sport in Tilburg
»
»

Beleef een leuke sportieve carnavalsvakantie!

31-1-2018 14:09:00

Beleef een leuke sportieve carnavalsvakantie!

In de carnavalsvakantie worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd in de Tilburgse zwembaden en op de Ireen Wüst IJsbaan. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

Ireen Wüst IJsbaan
Recreatief schaatsen
Tijdens de carnavalsvakantie kun je komen schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan. Een dagje schaatsen combineer je natuurlijk met lekker eten en drinken in de aprés skibar. Een gezellig dagje op het ijs met het hele gezin!

NK Marathon Jeugd en KNSB-KPN Marathon
Zaterdag 17 februari organiseert de KNSB de NK Marathon Jeugd en de KNSB-KPN Marathon op de Ireen Wüst IJsbaan. Aan de NK Marathon Jeugd seizoen 2017-2018 doen ruim 500 pupillen en junioren mee. De KPN marathon wordt vanaf 18.00 uur gereden door de hoogste schaatstop. De toegang voor de NK Marathon Jeugd in de middag is gratis. De entree voor de KNSB-KPN Marathon bedraagt € 8,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen t/m 14 jaar. Kaarten zijn een week vooraf verkrijgbaar bij Ruud Aerts Sport en op de dag zelf vanaf 16.30 uur bij de kassa van de Ireen Wüst IJsbaan. Kom dus vooral een kijkje nemen en moedig de schaatsers aan.

Recreatiebad Stappegoor
Waterpret in je vakantie
Tijdens de vakantie is er volop waterpret te beleven bij Recreatiebad Stappegoor. Roetsj van de Coral Splash glijbaan en haal de hoogste score. Ook ligt er een spectaculaire waterattractie in het bad. Vrijdag 16 februari gaat het dak er af tijdens Friday Beats. Van 19.00 tot 21.00 uur kun je samen met je vrienden genieten van de vetste beats en een coole lichtshow.

Sportcentrum Reeshof
Interactieve waterattractie
Er ligt deze vakantie een interactieve attractie in het water. Speel de leukste spelletjes samen met je vrienden. Gegarandeerd veel zwem- en speelplezier!

Waterclinics
In de vakantie zijn er van maandag tot en met vrijdag diverse clinics zoals snorkelen, waterpolo en onderwaterhockey. De activiteiten vinden plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt je inschrijven bij de receptie van het zwembad.

Sportcomplex Drieburcht
Splash!
Vier je vakantie met SPLASH! Op woensdag 14 februari. Dit jaar nog groter en spectaculairder met activiteiten voor groot en klein! In alle baden liggen leuke waterattracties. Kom samen met je vrienden en daag ze uit. Ook de rest van de vakantie is er volop waterpret te beleven bij Sportcomplex Drieburcht.

 

Verder Lezen
Download