Sport in Tilburg
»
»

Bedrijf in Beweging: BDO

10-7-2019 14:03:00

Bedrijf in Beweging: BDO

In deze nieuwe rubriek maak je kennis met verschillende bedrijven uit de regio Tilburg. Variërend van een klein commercieel bedrijf, een afdeling van de gemeente of juist een groot accountantskantoor. Vandaag staat BDO in de spotlights: een internationaal bedrijf met tevens een vestiging in Tilburg. BDO doet al een aantal jaren mee aan de zaalvoetbalcompetitie van Bedrijfssport.

BDO is een internationaal opererend accountantskantoor dat qua omvang het vijfde grootste accountantskantoor ter wereld is. Er zitten kantoren verspreid over heel de wereld en dus ook in Nederland. Ongeveer 200 mensen zijn werkzaam bij de vestiging in Tilburg. Deze vestiging van BDO doet al zo'n 7 jaar mee met Bedrijfssport in Tilburg. Vaak met twee teams doen zij mee aan de zaalvoetbalcompetitie in het voorjaar. In het verleden hebben collega’s ook deelgenomen aan de workshop outdoor fitness. Dit is een ander onderdeel van Bedrijfssport.

Fitte werknemers
Naast de zaalvoetbal competitie doen ze bij BDO Tilburg nog veel meer op sportgebied. BDO Nederland organiseert één keer per jaar een groot voetbaltoernooi waar de BDO vestigingen in Nederland onderling strijden om de titel. Daarnaast wordt er Europees ook één keer per jaar een groot toernooi georganiseerd. Ook zijn er collega’s die in de pauze wandelingen maken en biedt BDO bedrijfsfitness aan. Een sportief bedrijf dat vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Goede werksfeer
"Het leuke aan Bedrijfssport is het treffen van collega’s in een informele sfeer,
waarbij de derde helft ook zeker niet onbelangrijk is." zegt een medewerker van BDO
Tilburg. " Wij zitten relatief veel tijdens het uitoefenen van ons beroep. Deelname aan Bedrijfssport biedt de mogelijkheid voor ons om in het voorjaar, als de reguliere voetbalcompetities zijn afgelopen, toch nog in beweging te blijven. Daarnaast draagt deelname aan de competitie bij aan de werksfeer op de afdeling. De resultaten zijn onderwerp van gesprek tijdens de lunch op ons kantoor. "

Leukste herinnering
De leukste herinnering die ze bij BDO hebben, is het winnen van de beker. "We hebben de beker al meerdere keren gewonnen". Vorig jaar werd de beker gewonnen door een ander bedrijf, dus was het dit jaar tijd om de beker weer terug te veroveren. En dat is gelukt. Dit jaar was de beker weer voor de mannen van BDO team 1. Gefeliciteerd mannen! Op nog veel mooie jaren deelname aan Bedrijfssport.

Verder Lezen