Sport in Tilburg
»
»

7 leuke virtual squash spellen

7 leuke virtual squash spellen

Virtual Squash & Gaming maakt van een traditionele squashbaan een hyper moderne sportplek in Squashcentrum T-Kwadraat. Met verschillende spellen is dit een unieke manier om te squashen. Het is een sport- en spelaanbod in een driedimensionale omgeving op een squashbaan. Er wordt door middel van een beamer een projectie gemaakt op de muur. Deze is interactief en reageert op de aanraking van de bal of de aanraking op de muur. De speler kan zelf diverse spellen oproepen en spelen. Lees hieronder welke spellen super leuk zijn en kijk wat jij binnenkort wilt uitproberen.

Verder Lezen

1. Monster Match

Dit is nogal een verslavend spel: Monster Match. Raak de monsters om punten te scoren, en als ze gelinkt zijn aan dezelfde kleur monsters krijg je bonuspunten. Komt er een kado in beeld, krijg je nog meer punten, een klokje kun je raken om meer tijd te winnen. Tot welk level kom jij? Dit spel kun je samen doen of in je eentje!
Sportbedrijf Tilburg

2. Ocean

Dit spel alleen al is een reden om een keer virtual squash te komen uitproberen. Ocean: één van de leukste spellen voor jong en oud. Het doel is om zoveel mogelijk punten te behalen. Dit doe je door vissen te raken. De verschillende vissen zijn een verschillend aantal punten waard. Als de schatkist en de schildpadden in beeld komen moet je extra gefocused zijn. Als je die raakt heb je veel bonuspunten. Voor kinderen is dit spel extra leuk door het geluid erbij.
Sportbedrijf Tilburg

3. Invaders

Voor dit spel kom je naar de virtual squash baan: Invaders! De stad (onder in beeld) wordt aangevallen en jij moet de 'invaders' vernietigen voordat ze schade kunnen aanbrengen. Dit doe je door ze met de bal te raken.Tip: Hoe meer invaders je achter raakt, hoe groter de straal wordt en des te effectiever je verdediging is!
Sportbedrijf Tilburg

4. Darts

Eén van de meest competatieve spellen als je met z'n tweeën bent: Darts! Probeer zo snel mogelijk (precies) op 0 te eindigen door met je bal het dartbord te raken. Hoe hoger het getal, hoe sneller je bij 0 bent. De rand eromheen telt dubbel. Je slaat om de beurt. Degene die als eerste precies op 0 uitkomt wint!
Sportbedrijf Tilburg

5. Hungry Snail

Hungry Snail is het eerste spel waarbij beweging op de baan even belangrijk is als het slaan van de bal op de muur. Jij bent in dit spel de slak, en het doel is om zoveel mogelijk fruit te eten. Als eerste raak je met de bal de muur, want dan komt het fruit tevoorschijn. Vervolgens kun jij als slak dit fruit opeten. Dit doe je door je te bewegen van links naar rechts, richting het fruit. Heel leuk spel waarbij een goede conditie helpt om een hogere score te krijgen!
Sportbedrijf Tilburg

6.Bombs

Bij het spel Bombs moet je heel snel zijn en goed kunnen richten. Anders ontploft de bom namelijk. Dus raak zo snel mogelijk de bommen om zoveel mogelijk punten te halen.
Sportbedrijf Tilburg

7. Blocks

Ken je BlockSquash al (of Blocks)? Het doel is om een pad vrij te maken zodat de grote ronde bal de bodem kan bereiken. Probeer met je bal (kan ook met soccersquash) de blokken te raken, dan verdwijnen ze. Weetje: in 45 minuten kun je alle levels uitspelen. Lukt jou dit?
Sportbedrijf Tilburg