Sport in Tilburg
»
»

5 sportieve uitjes tijdens dit winterse weekend!

5 sportieve uitjes tijdens dit winterse weekend!

De winter staat nu toch echt voor de deur. De eerste natte sneeuw is gevallen, het kwik heeft het vriespunt al bereikt en aanstaande zondag wordt er een dik pak sneeuw verwacht. Waar de één het koude weer heerlijk vindt, vindt de ander het maar niks. In dit artikel lees je 5 leuke, sportieve uitjes die je dit weekend in Tilburg kunt doen. Uitjes voor degene die de kou juist willen opzoeken, maar ook voor de mensen die de winterse temperaturen willen ontlopen. 

Verder Lezen

1. Dé Brabantse derby: Willem II - NAC Breda

Vanavond staat de wedstrijd tussen de 2 grote rivalen Willem II en NAC Breda op het programma. Willem II is na de overwinning op Heracles Almelo te vinden op de 14e plaats. NAC staat met 2 punten minder op de 15e plek. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken. De laatste 2 edities wist Willem II te winnen. Voor deze derby zijn de laatste paar kaarten beschikbaar.
Sportbedrijf Tilburg

2. Lekker een dagje zwemmen

Wil je even aan alle kou ontsnappen? Kom dan zwemmen bij één van onze zwembaden. Lekker een middagje van de glijbanen roetsjen of opwarmen in een lekker bubbelbad. Samen met je vrienden of familie een dag vol gezelligheid.
Sportbedrijf Tilburg

3. Schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan

Kom zaterdag of zondag lekker met je vrienden of met je familie schaatsen op de Ireen Wüst baan. Maak gebruik van de 400 meter baan en van de 30x60-meterbaan voor vrij schaatsen. Gegarandeerd een middag vol plezier waarna je een lekker drankje kunt doen in Café T-kwadraat.
Sportbedrijf Tilburg

4. Wedstrijd Tilburg Trappers

Ben je zelf geen held op schaatsen, maar hou je wel van een mooi potje ijshockey? Breng dan a.s. zondag een bezoek aan de wedstrijd van de Tilburg Trappers. Zondag speelt de Tilburg Trappers om 15.00 een thuiswedstrijd tegen EC Hannover Indians. Proef de heerlijke sfeer en schreeuw ze samen met alle andere supporters naar de overwinning.
Sportbedrijf Tilburg

5. Kom een potje squashen

Wil jij kennismaken met het snelste racket ter wereld of je squash-skills verbeteren? Kom dan langs bij het T-kwadraat en strijd met je tegenstander om elke centimeter ruimte. Snelheid, conditie en reactievermogen zijn belangrijke componenten om je tegenstander de baas te zijn.
Sportbedrijf Tilburg