Sport in Tilburg
»
»
»

5 redenen om de Wobble op te springen

17-11-2017 12:23:00

5 redenen om de Wobble op te springen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent veel gezellige avonden met familie en veel lekker eten. Wil jij deze kilo's er binnen no-time weer vanaf sporten? Ga dan Aqua-Floaten. Bij Sportcomplex Drieburcht wordt de les Aqua-Float 3 keer per week gegeven. Lees hieronder 5 redenen  waarom jij snel een les Aqua-Float wilt volgen!

1. Plezier tijdens het sporten
Tijdens Aqua-Float doe je verschillende oefeningen voor je buikspieren, maar deze worden ook aan het werk gezet door hard te lachen. Regelmatig valt er iemand van de wobble en plonst in het water. Dit zorgt voor grote hilariteit bij de andere deelnemers. Vooral in het begin is het lastig om goed je evenwicht te houden op een drijvende mat. Maar misschien wel het belangrijkste element van alles, gezelligheid. Als je met tegenzin gaat sporten zal je dit nooit lang volhouden. Bij Aqua-Float hebben de deelnemers onderling veel plezier met elkaar en komen met een glimlach het bad binnen. Na een zware training is er altijd nog ruimte om gezellig met elkaar na te praten. Ook schept samen trainen een unieke band met elkaar.

2. Het is goed voor al je spieren
Aqua-Float is goed voor alle spieren. Met deze workout versterk je je core stability en werk je aan je uithoudingsvermogen. Ook stimuleer je met deze workout je bewegelijkheid. Na een aantal lessen zal je al merken dat je conditie en uithoudingsvermogen verbetert is en dat je lekkerder in je vel zit!

3. Het verbetert je uithoudingsvermogen
Tijdens de halfuur durende les zijn er vrijwel geen momenten om tot rust te komen. De lessen Aqua-Float zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat, waardoor je de oefeningen steeds beter gaat uitvoeren. Na afloop ga je met een moe maar voldaan gevoel naar huis.

4. Het is goed voor herstel van blessures
De Aqua-Float lessen zijn goed voor mensen die herstellende zijn van (zware) blessures. Door de mat en het water sport je op een zachte ondergrond, wat goed is voor het herstel van een blessure. Na een zware blessure zijn vaak al je spieren verzwakt. Met Aqua-Float bouw je al je spieren weer op naar het oude niveau en beschik je binnen no-time weer over al je kracht.

5. Aqua-Float is voor iedereen
Door het kleine groepje waarin je traint heeft de instructeur aandacht voor iedereen. Van beginneling tot de ervaren sporter. De instructeur weet iedereen te motiveren om de oefeningen uit te voeren op  zijn/haar eigen niveau.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in voor één van de Aqua-Float lessen bij de receptie van de zwembaden. Een les Aqua-Float duurt 30 minuten en vindt elke dinsdagavond plaats om 20.15 uur, 20.45 uur en 21.15 uur.

 

Verder Lezen