Sport in Tilburg
»
»

5 tips om te herstellen na carnaval

5 tips om te herstellen na carnaval

Carnaval zit erop en wat was het weer een groot feest. Maar vaak is het ook een redelijke aanslag op je lichaam. De kans is groot dat je nu niet helemaal fit meer bent. Daarom hebben wij 5 sportieve tips op een rij gezet waardoor je weer snel de oude wordt.

Verder Lezen

Hardlopen

Hardlopen is ideaal om flink wat afvalstoffen uit te zweten. Het enige wat je nodig hebt is een paar hardloopschoenen en comfortabele kleding. Vervolgens kies je een route en rennen maar. Leuke locaties in de buurt zijn de Oude Warande, Het Wandelbos of het Leypark.
Sportbedrijf Tilburg

Yoga

Yoga is ideaal voor bewustwording en ontspanning, helemaal na een drukke feestperiode zoals carnaval. Yoga is thuis uit te voeren, maar je kunt er ook voor kiezen om een groepsles te volgen. Na al het hossen en springen is het ook een ideale manier om je lichaam te rekken en te strekken.
Sportbedrijf Tilburg

Zwemmen

Na al dat gefeest en gedreun van muziek is het toch heerlijk om even een frisse duik te nemen? Even lekker onderwater dompelen om vervolgens boven te komen en op je gemak wat baantjes te trekken. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker rond te dobberen en te ontspannen.
Sportbedrijf Tilburg

Schaatsen

Het is eindelijk schaatsweer en na carnaval is de kou op een ijsbaan natuurlijk peanuts. Daarom is het heerlijk om op de schaatsbaan je alcoholische drankjes en vette versnaperingen te verbranden. Daarnaast kun je ook nog de wedstrijden van de Olympische Winterspelen meepikken op de Ireen Wüst IJsbaan.
Sportbedrijf Tilburg

Wandelen

Lekker een frisse neus halen tijdens een wandeling. Daarom geven wij als laatste de meest ontspannen tip mee, wandelen. De eerder genoemde hardloopgebieden zijn ook ideaal om rustig te wandelen terwijl je geniet van de natuur.
Sportbedrijf Tilburg