Sport in Tilburg
»

Jongeren Op Gezond Gewicht

Jongeren Op Gezond Gewicht

Tilburg is sinds 2013 aangesloten bij Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Samen met scholen, ouders, sportverenigingen, bedrijven, overheden en zorgverleners streven we naar een gezonde samenleving. Een samenleving waarin alle kinderen en jongeren wonen, leren, recreëren en werken in een omgeving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is.

JOGG-aanpak
Jongeren Op Gezond Gewicht stimuleert betere sport, beweeg- en speelfaciliteiten en een gezonder voedingsaanbod. Het uiteindelijke doel is de stijging van overgewicht bij kinderen van 0 tot 19 jaar om te zetten in een daling. Al bijna 140 Nederlandse gemeenten werken met de JOGG-aanpak. De JOGG-aanpak richt zicht op drie hoofdthema's; bewegen, water drinken en groente eten.

Wil je een activiteit koppelen aan Jongeren Op Gezond Gewicht of wil je meer informatie? Neem  dan contact op via jogg@tilburg.nl of bel naar Esther Peters via 06 53 89 14 43. Ook kun je je via de mail aanmelden voor de JOGG Tilburg nieuwsbrief, die 5 á 6 keer per jaar verschijnt. Bekijk de website voor meer informatie over JOGG landelijk. 

Downloads
Via deze link kun je verschillend promotiemateriaal van JOGG downloaden. O.a. voorbeeldflyers, posters en diverse campagne uitingen zijn hier te vinden. 

Verder Lezen
Download

meer over
Buurtsport
Sportverenigingen