Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

Programma 2019/2020

  • Hockey: 16 oktober
  • Zaalvoetbal: 2 en 3 januari
  • IJssport: 28 februari
  • Zwemsport: 8 maart
  • Veldvoetbal: 30 april en 1 mei
  • Beeball/Softbal: onder voorbehoud in mei/juni 

Hockeytoernooi groeit!
Alle inschrijvingen voor het hockeytoernooi zijn inmiddels binnen. Dit jaar zijn er bijna 20% meer aanmeldingen dan vorig jaar voor het hockeytoernooi!
Op woensdag 16 oktober zullen er bij HC Tilburg maar liefst ruim 650 kinderen deelnemen aan het vakantietoernooi hockey.

Via deze link kom je bij het wedstrijdschema voor het vakantietoernooi hockey. Als je op de poule klikt verschijnt het wedstrijdschema met de veldaanduiding. (Het schema is onder voorbehoud van wijzigingen). 
Alle teams ontvangen bij het aanmelden een papieren versie en een plattegrond.

Deelname
Inschrijven voor Vakantietoernooien gebeurt via de scholen. Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia van Trier-Berens via 013 - 532 5889.

Verder Lezen
meer over
Factsheet 2018 scholen en kinderopvang
Aangepast sporten