Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

Herfstvakantie: Hockey
Woensdag 17 oktober vond de 1e editie van het Vakantietoernooi Hockey powered by adidas plaats bij Hockeyclub Tilburg. Maar liefst 557 leerlingen van de 23 scholen namen deel aan de clinic of aan het toernooi. Lees hier het verslag. De uitslagen van dit toernooi zijn te vinden in de bijlage onder aan deze pagina. 


Kerstvakantie: Vakantietoernooi Zaalvoetbal
Het vakantietoernooi Zaalvoetbal is een toernooi waar jaarlijks zo'n 1600 deelnemers aan meedoen! Naast de 1e prijs in de poule wordt er ook gestreden om de PVKT-Fairplay award. Sportief gedrag is voor de organisatie van dit toernooi erg belangrijk, maar dat is natuurlijk overal belangrijk. Door sportief gedrag, ofwel Fairplay, te vertonen heeft iedereen plezier en verlopen de wedstrijden en het toernooi op een prettige manier.

Op 2 - 3 - 4 januari vindt het vakantietoernooi plaats op vijf verschillende locaties:
- T-Kwadraat
- De Drieburcht
- De Reeshof (zwembad)
- Dongewijk
- UVT

Het wedstrijdschema is bekend. Deze is in de bijlage te vinden. Ook lees je daarin waar welke teams spelen. Informatie over de poule indelingen en de speeltijden is inmiddels ook naar de scholen gecommuniceerd. 


Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia van Trier-Berens via 013 - 532 5889.

Voorjaarsvakantie
Schaatsen: 8 maart
Beeball: 10 maart

Meivakantie
Veldvoetbal: 29 en 30 april

Inschrijven voor Vakantietoernooien gebeurt via de scholen. Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia van Trier-Berens via 013 - 532 5889.

Download
meer over
Sportverenigingen
Aangepast sporten