Zwembad Reeshof
Sport in Tilburg
»
»

Zwempret voor jong en oud in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof. Voor de allerkleinsten is er het baby- en peuterbad. Vorige zomer heeft zwembad Reeshof dit baby-peuterbad vernieuwd en uitgebreid met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen.

Voor de oudere kids is er ook veel te beleven. Roetsj van de glijbaan, spring van de duikplank en leef je uit met diverse speelattributen. In de twee 25-meterbaden kun je met het gevarieerde activiteitenaanbod trainen voor conditie en sterke spieren. Er is ook een groot aanbod aan (nieuwe) activiteiten. Zo is er elke maandagmiddag Aqua-Kids, voor kinderen met zwemdiploma A. Zij kunnen elke week kennismaken met sport en spel in het water zoals snorkelen, waterpolo, onderwaterhockey, watervoetbal, plankspringen of aqua-fit. Doordeweeks is er elke ochtend Spettertijd; speciaal voor baby's en peuters.

In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van de buitenligweide. Al zin om lekker te zonnen? En wist je dat je voor de deur gratis kunt parkeren? Er zijn ook twee invalide parkeerplaatsen. Bij Grand Café kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes

Zwembad Reeshof
Adres: Heereveldendreef 8-10, 5043 EX Tilburg
Telefoon: 013 532 58 58
Email: sport@tilburg.nl
plan route Download rooster herfstvakantie 2019