Recreatiebad Stappegoor
Sport in Tilburg
»
»

Recreatiebad Stappegoor is gelegen in sport- en recreatiegebied Stappegoor. De plek voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit in het water en laat je meeslepen in de stroomversnelling. Roetsj van de wildwaterbaan of speel het spel Aqua Smash in de Coral Splash.
Ivm Corona is de wildwaterbaan enkel te gebruiken door kinderen t/m 18 jaar ivm het reguleren van de 1.5 meter afstandsregel. Kinderen dienen zwemvaardig te zijn, groter dan 1.40 meter te zijn en dienen zelfstandig van de wildwaterbaan af te kunnen.

Wil je liever aan je conditie werken? Dan kun je banenzwemmen in het 25-meterbad of meedoen aan de Aqua-Vitaal- en Aqua-Fitnesslessen. Ook kun je heerlijk relaxen bij Stappegoor. De verschillende wellness-voorzieningen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Geniet van de whirlpools, jetstreams en stoombaden.

Koop online je kaartjes of verleng je abonnementen en badenkaarten via de oranje knop. 

Bij Horeca Recreatiegebied Stappegoor kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes. In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van het buitenbad met de grote ligweide.

Let op, je mag met begeleiding (18+) van de wildwaterbaan als je zwemvaardig bent en groter dan 1.30 m. Als je zwemvaardig bent en groter dan 1.40 m, mag je alleen van de wildwaterbaan.

Recreatiebad Stappegoor
Adres: Stappegoorweg 1, 5022 DA Tilburg
Telefoon: 013 532 59 00
Email: sport@tilburg.nl
plan route Download rooster