Sport in Tilburg
»
»

Tilburgse Schaatsschool

Tilburgse Schaatsschool

Wil jij graag (beter) leren schaatsen? Ieder schaatsseizoen verzorgt de Tilburgse Schaatsschool schaatslessen voor jong en oud. Gedurende het seizoen zijn er twee cursusperioden. Per periode zijn er diverse momenten waarop de lessen voor zowel kinderen als volwassenen plaatsvinden. Het is verplicht om tijdens de schaatslessen handschoenen en een muts te dragen. Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar deze zijn ook te huur in het complex. Er zijn verschillende niveaus waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Bekijk hier de mogelijkheden en tijden en schrijf je in!

Early Bird Discount
Schrijf je in vóór 01 oktober 2017 en ontvang 2 gratis entreetickets van de Ireen Wüst IJsbaan.

Schaatslessen
Ook dit jaar biedt de Tilburgse Schaatsschool weer schaatslessen aan. Vanaf 29 oktober 2017 tot aan de kerstvakantie gaat de eerste cursus van start. Deze cursus bestaat uit 8 schaatslessen. De kosten voor de eerste cursus bedragen € 106,40 voor volwassenen en € 89,05 voor kinderen tot en met 14 jaar.

De tweede cursus gaat in januari 2018 van start tot maart 2018. De tweede cursus bestaat uit 10 schaatslessen, de kosten hiervan bedragen € 133,05 voor volwassenen en € 111,30 voor kinderen tot en met 14 jaar. De prijs van de cursus is inclusief de lessen en entree, maar exclusief schaatshuur. Deze zijn wel te huur op de Ireen Wüst IJsbaan.

Duo schaatslespakket
Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor beide schaatscursussen. Hierdoor kan je jouw schaatstechnieken nóg beter en verder ontwikkelen én onder professionele begeleiding trainen.
De kosten voor het duo pakket voor volwassenen zijn € 239,45 en voor kinderen tot en met 14 jaar € 200,35. In dit pakket zijn in totaal 18 lessen onder begeleiding van een professionele trainer inbegrepen. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 gratis entree tickets voor de Ireen Wüst IJsbaan. 

Proefles volwassenen
Op dinsdag 17 en 24 oktober en op donderdag 19 en 26 oktober kan je van 20.00 - 21.00 uur deelnemen aan een proefles. Een proefles duurt circa 45 minuten en kost € 9,- (inclusief entree, schaatshuur en les) en zijn per proefles maximaal 20 beschikbare plaatsen. Deelname kan alleen wanneer je nog niet bent ingeschreven voor een schaatscursus.

Proefles kinderen
Op woensdag 18 en 25 oktober en zondag 22 oktober vinden er proeflessen plaats voor kids (leeftijd 6 t/m 14 jaar). De proefles op woensdag start om 16.30 uur en op zondag start de proefles om 10.00 uur. Een proefles duurt circa 45 minuten en vindt plaats op de 30x60 meterbaan. De kosten voor een proefles zijn € 9,- (inclusief entree, schaatshuur en les) en zijn per proefles maximaal 20 beschikbare plaatsen. Deelname kan alleen wanneer je nog niet bent ingeschreven voor een schaatscursus.

Bekijk hier de mogelijkheden en tijden en schrijf je in!

meer over
Filmpje Tilburgse Schaatsschool
Schaatshuur