Sport in Tilburg
»
»

Oud deelnemer Twan over Powerswim

20-11-2017 10:58:00

Oud deelnemer Twan over Powerswim

Vorig jaar heeft Twan tweemaal deelgenomen aan de lessenreeks Powerswim. Volgens Twan is Powerswim een perfecte work-out om binnen een vastgestelde periode meer kracht en conditie op te bouwen. 'Na jarenlang weinig te sporten is deze cursus een goede houvast om structureel meer te bewegen. Vooral de eerste lessen voelden heel intensief. Met een zeer vermoeid lichaam heb ik die dagen de hele nacht doorgeslapen. Ondertussen heb ik mijn eerste doelen behaald, ik zwem veel langer aan één stuk door en mijn kracht is aanzienlijk verbeterd. Daarnaast voel ik me thuis en op het werk beter in mijn vel. Het doet echt iets met je.'

Twan is enthousiast over het nieuwe zwemconcept bij Sportcentrum Reeshof. 'Omdat je met Powerswim telkens een nieuw persoonlijk doel kunt stellen heb ik twee keer deelgenomen aan de lessenreeks. Ik wilde mezelf blijven verbeteren en het is een goede stok achter de deur om twee keer per week te bewegen. Je gaat op een leuke en intensieve manier aan de slag in het water'. Deelnemers kunnen na Powerswim ook doorstromen naar bijvoorbeeld Trimzwemmen of het populaire Aqua-Bootcamp.

Powerswim start weer op maandag 8 januari. Er zijn 24 plekken beschikbaar en de eerste inschrijvingen zijn al binnen. Meer informatie over Powerswim vind je op deze pagina.

meer over
5 sportieve uitjes tijdens dit winterse weekend!
Staking? Kom extra voordelig zwemmen en schaatsen