Sport in Tilburg
»
»

Tijdelijke wijzigingen banenzwemmen bij Recreatiebad Stappegoor en Sportcentrum Reeshof

31-8-2017 12:35:00

Tijdelijke wijzigingen banenzwemmen bij Recreatiebad Stappegoor en Sportcentrum Reeshof

In verband met de tijdelijke sluiting van het sportbad bij Sportcomplex Drieburcht, zijn er vanaf vandaag ook een aantal wijzigingen in het rooster bij Recreatiebad Stappegoor en Sportcentrum Reeshof. De wijzigingen in het rooster gaan over het banenzwemmen en worden doorgevoerd tot en met zondag 8 oktober. Er vervallen tijdelijk 2 momenten banenzwemmen, maar er komt ook 1 extra moment bij voor de gevorderde zwemmers. 

Recreatiebad Stappegoor:

  • Banenzwemmen op donderdagavond 18.00 - 20.00 uur vervalt: wegens sluiting van het sportbad bij Sportcomplex Drieburcht zijn wij genoodzaakt om een aantal verenigingen onder te brengen in andere (zwem)baden. Daarom vervalt op donderdagavond het banenzwemmen in het sportbad tot en met 5 oktober 2017.

  • Extra moment banenzwemmen voor gevorderden zaterdagochtend 07.00 - 08.30 uur: wegens sluiting van het sportbad bij Sportcomplex Drieburcht willen wij de gevorderde zwemmers een extra mogelijkheid aanbieden voor het banenzwemmen. Daarom wordt het Robbenbad bij Recreatiebad Stappegoor tot en met 7 oktober 2017 opengesteld voor 'banenzwemmen voor gevorderden'. Gasten met een badenkaart kunnen de badenkaart scannen bij het tourniquet bij het Robbenbad. Losse kaarten voor het banenzwemmen kun je kopen bij de receptie van het zwembad.

Sportcentrum Reeshof:

  • Banenzwemmen op woensdagavond 19.00 - 21.00 uur vervalt: wegens sluiting van het sportbad bij Sportcomplex Drieburcht zijn wij genoodzaakt om een aantal verenigingen onder te brengen in andere (zwem)baden. Daarom vervalt op woensdagavond het banenzwemmen in het sportbad tot en met 4 oktober 2017.
meer over
22 jaar terug in de tijd met de Tilburgse zwembaden!
Groene kaart het symbool van netwerk Positief Voetbalklimaat Tilburg